Bunun için gece gündüz çalışıyorlar

Bunun için gece gündüz çalışıyorlar. Onları çok iyi tanıyorum çünkü yaşadım ve hala yaşıyorum. Sanırım yeni nesil sporcular geldi ve en azından başarılarından memnunum. “

“Aslında oyuncu takımı teknik direktörü yiyebiliyorsa kulübün sağlıklı bir yapısı yoktur. Oyuncularına teknik direktörlük hizmeti veren bir kulüp ya da topluluk başarısızlığa mahkumdur. Antrenman betcool süresine gelince, tabii ki ne olursa olsun. Oyuncu topluluğu takip etmeli diyoruz, sanmıyorum ama Avrupa’daki her kulüp sabah 9’dan akşam 5’e kadar çalışmıyor.Bazen oyuncularımızla sabahtan akşama kadar tesiste kalıyoruz. Onlar da yaşıyor. Köle olarak kullanırsanız performansları da etkilenebilir. Burada en önemli şey psikoloji.”

“Avrupa, muhtemelen Almanya, İspanya ve İtalya için çalışıyorum”

Avrupa’da her geçen gün daha fazla Türk futbolcumuz var. Sadece Avrupa’da A seviyesindeki takımlarda hocamız yok. Neden şimdi yayınlayamıyorum, bu saatten sonra yayınlayabilir miyim? “Bundan sonra da sevk edebiliriz sanırım. Yeni nesilde Avrupa’yı görmüş, yabancı dil bilen yaşlılar var. Umarım bu kapıyı onlarla birlikte açabiliriz. Ben de Avrupa’da çalışmak istiyorum. Benim de işim var. Böyle bir imkan varsa ben de gitmek istiyorum, kendimi orada görmek, Avrupa futbolunu hayatımda görmek ve sonra ülkeme daha donanımlı olarak betcool giriş dönmek ve ülke futboluna hizmet etmek istiyorum.

Bu Haberi Paylaşın