Bizi beklediğini biliyorduk

Üç haritalı maçta Liquid, Fade’in avantajını grubun tepesinden bir set almak için kullandı, ancak güçleri erken tükendi ve Fracture’daki İngiltere temsilcisine sapık bir kayıpla sonuçlandı.

M3C, Liquid tökezleyerek BBL’yi ikinci sırayı alırken ortaya çıktı. Ayaz ‘nAts’ Akhmetshin’in oynadığı aynı oyunda… nAts, takım gizli silahı Neon’u bile kullanarak BBL’yi 2-0 yenmeyi başardı.

Yarımadada 75 klasik otomobilin yarışacağı rallinin finali Çeşme’deki Yeni Cumhuriyet Meydanı’nda yapılacak. 1950’lerden 1980’lere kadar çeşitli markalara ait, çağın özelliklerini taşıyan 75 adet klasik otomobil Çeşme, Urla ve Karaburun yollarında nostaljik rüzgarlar estirecek.

Çeşme Belediye Başkanı Ekrem Oran, Batı Anadolu Rallisi’ne ev sahipliği yapmaktan onur duyduğunu ifade ederek, “Çeşme Finali’nde birbirinden güzel ve özel klasik araçlar Cumhuriyet Meydanımıza girecek. Yarışın kazasız geçmesini temenni eder, tebrik ederim. katılan tüm sporcular.

Kulüp Başkanı Durgut Berberoğlu, Batı Anadolu Rallisi’nin her yıl Ege Denizi yakınlarında düzenlendiğini söyledi. Berberoğlu, bu yıl Türkiye’nin birçok ilinden klasik severlerin İzmir’e sahabet gelmesinden dolayı mutlu olduklarını, organizasyonun turizmi hareketlendiren bir yönü olduğunu ve çok sayıda katılımcı ve teknik ekibi Çeşme’de ağırlayacaklarını söyledi.

Bayanların büyük ilgi gösterdiği motor sporları etkinliği Batı Anadolu Rallisi’ne 64 kadın pilot katıldı. Batı Anadolu Rallisi 4 Haziran Cumartesi günü Hakan Kanca yönetiminde başlayacak. Çeşme Meydanı Kalesi önünde mitinglerin ilk gününü tamamlayacak olan ekip, Çeşme Belediyesi’nden sürpriz bir ödül alacak, ikinci gün ise görkemli bir akşam ve ödül töreniyle sona erecek. Ege Bandosu’nun müzikleri eşliğinde yapılacak olan ödül töreninde, yarışmada dereceye giren takımlara ödülleri takdim edilecek.

Beşiktaş Futbol Akademisi’nin işbirliği yaptığı Kosova’daki 2 Korriku futbol kulübü şampiyon oldu.

Bu Haberi Paylaşın