Bilmemiz lazım biraz zaman alacak

Bence galatasaray böyle bir hocaya sahip olduğu için şanslı fatiht reem’deydi ayrıca. ”

– Torrentler son zamanlarda çok eleştiri alıyor. Hepsini öğretmene yüklemek uygun mudur?

“Bence suçlular futbolcular. Bu şekilde takım kazanmadığında hocalar suçluyu görmeye devam ediyor. Sahada koşmuyorsanız gol atamazsınız, ne olduğunu anlayamazsınız. hoca aktarmaya çalışıyor, uygulayamazsın hocada bir sorun yok. hocayla alakası olduğunu düşünmüyorum. mesele oyuncularla ilgili.”

– Böyle bir sezonun ardından taraftarlara nasıl bir açıklama yapacaksınız?

“İmzaladığım ilk gün %100 veririm dedim. Taraftarlarımız bu süre içinde bizi eleştirebilir. Bunu hak ettik ve üzgünüz. Eve gittiğimizde düşünmek zorundayız. Galatasaray için ne yapmalıyım? yarın.”

Marcao-Kerem sorunu kapandı

– Marcao ve Kerem’in sahada yaşadığı olaylar sizi nasıl etkiledi?

“Dava kapandı. Marcao bizden ve arkadaşlarından özür diliyor. Tabii bu yapmaması gereken bir hareket. Bu seviyelerde olmayan betoffice insanlar sahada ne hissettiğinizi bilmiyor. anın durumu. Ve duygusal patlamalar. Tabii ki hayır. Bu aramızda tartıştığımız ve çözdüğümüz bir şey.”

“Arda Güler’i tanımıyorum”

– Altyapı açısından Danimarka ile Türkiye’yi karşılaştırabilir misiniz?

“Danimarka’daki oyuncular daha üst seviyede. Siz 17’de oynamaya başlıyorsunuz. Mesela ben Nordsjaelland’da 17’de oynamaya başladım. Tabii ligle ilgili bir şey var. Burada genç yaşta oynamak, özellikle de böyle bir oyunda. Galatasaray Bu kadar büyük bir takımda oynamak Danimarka’da oynamakla aynı şey değil. Orada daha kolay olabilir.”

– Arda Güler’i Fenerbahçe’de nasıl buldunuz?

“Hiç bir fikrim yok…”

‘Daha fazla gol atmam gerekiyor’

– Marcao’ya nasıl uyum sağladınız? Dünyada en sevdiğiniz savunma çifti hangisi?

Bu Haberi Paylaşın