Beylikdüzü Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısı gerçekleşti

Beylikdüzü Belediyesi Temmuz ayı Meclis Toplantısı, Meclis Başkan Vekili Müslüm Akülker başkanlığında yapıldı. Mecliste yaptığı konuşmasında Sivas Madımak ve Erzincan Başbağlar Köyü’nde hayatlarını kaybedenleri anan Akülker, “Acıları hâlâ kalbimizde taptaze, yaramız ise hiç kapanmadı. Hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, milletimizin birlik ve berberliğine, toplumsal barışa yönelik saldırıların bir daha yaşanmamasını yürekten diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Beylikdüzü Belediyesi Temmuz ayı Meclis Toplantısı, Meclis Başkan Vekili Müslüm Akülker başkanlığında Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşti. Konuşmasına Haziran ayında şehit düşen asker ve polisleri anarak başlayan Akülker, geçmiş Kurban Bayramı’nı da kutladı. Bayramların önemine değinen Akülker, “Dayanışmanın ve yardımlaşmanın simgesi Kurban Bayramını yine zorlu ekonomik koşullarda karşıladık. Bu zor günlerde maddi ve manevi olarak komşularımızın yanında olmak için tüm imkânlarımızı zorluyor. Kaynaklarımızı halkımıza destek olmak için en iyi şekilde kullanıyoruz” diye konuştu.

 

“Acıları hâlâ kalbimizde taptaze, yaramız ise hiç kapanmadı”

Konuşmasının devamında Sivas Madımak ve Erzincan Başbağlar Köyü’nde hayatlarını kaybedenleri anan Akülker, “2 Temmuz 1993’de Madımak Oteli’nde aydınları hedef alan nefret dolu saldırıda 35 canımızı yitirdik. 5 Temmuz’da ise Erzincan Başbağlar Köyü’nde 33 insanımız katledildi. Acıları hâlâ kalbimizde taptaze, yaramız ise hiç kapanmadı. Hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, milletimizin birlik ve berberliğine, toplumsal barışa yönelik saldırıların bir daha yaşanmamasını yürekten diliyoruz” ifadelerini kullandı. Gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda CHP Grup Sözcüsü Erkan Erdoğan, AK Parti adına ise Dilaver Arvas gündeme ilişkin söz aldı. Yapılan konuşmaların ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Temmuz ayı Meclis toplantısı 2. oturumunun 6 Temmuz Perşembe günü yapılması kararlaştırıldı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bu Haberi Paylaşın