Beşiktaş’a (1-0) ve Başakşehir’e (2-0) yenildi

Kayserispor, zorlu bir deplasman maçında rakiplerini şaşırtıp puanla evlerine dönmeyi planlıyor.

Türkiye  Engelliler Federasyonu’nun Ereğli’de düzenlediği Karadeniz Ereğli Spor Salonu’nda Türkiye, Slovenya, İtalya, Hollanda, Polonya ve Letonya’da Oturan Voleybol Gümüş Lig müsabakası başladı. Silver League kazananları, Avrupa’nın en iyi ikinci ligi olan Gold League’e bilet alıyor. Gümüş Lig’in ilk maçında Türkiye ile Slovenya karşı karşıya geldi. Crescent Stars, Slovenya’yı 3-0 mağlup etti.

Paris 2024 Paralimpik Hedefleri

Oturan Voleybol Spor Kulübü Federasyonu Başkanı İsmail Kerkut, 2-4 Eylül tarihleri ​​arasında düzenlenecek olan Türkiye’nin yanı sıra 5 katılımcı ülkenin daha olduğunu söyledi. ulusal formenbet şampiyon olmak, Paris 2024  Paralimpik Oyunları’nda ülkemizi temsil etmek ve takımımıza güveniyoruz. Ayrıca Gümüş Lig’in bölgemizde ağırlanması da ayrı bir gurur kaynağı.

Türkiye  Engelliler Federasyonu yönetim kurulu üyesi Taner Canyurt da uluslararası bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Dün gece Kuruçeşme’nin eteklerinde bulunan Galatasaray Adası kompleksine kimliği belirsiz  kişilerce ateş açıldı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, formenbet giriş vurulan cam kırıldı. Beşiktaş Belediye Başkanlığı konuyla ilgili yazılı açıklama yaptı. Açıklamada şunlar yer aldı:

“Suç duyurusunda bulunulmasının ardından 3 Eylül 2022 Cumartesi günü saat 09:30’da Kuruçeşme Mahallesi Muallim Naci Caddesi Galatasaray mahallemizin cam korkuluğu vurularak Emniyet Müdürlüğümüz gerekli çalışmalara başlamıştır.

Bu Haberi Paylaşın