Beşiktaş ile anlaşamadı

İtimat Avrupa’ya gidebilir. Ama İtimat kiralamak istiyorum” dedi.

Hakan Arslan’dan ayrılmak istemiyorum

Trabzonspor’un Hakan Arslan’ı istediğini duymayan Rıza Çalımbay, şunları söyledi: Hakan’ın gitmesini istemiyorum. takım kaptanı. Ayrılmak isterse kulübün iyiliği için onu destekleyeceğiz. O sırada oğlu hastaydı, biz de Pedro Enrique’yi gönderdik.”

Okan Buruk ne yapacağını biliyor. başaracaksın

Chalimbey, Okan Brook’un Galatasaray’ın başına geçmesinden çok memnun olduğunu söyledi. Şimdi bu iyi. Aradık ve vedalaştık. Galatasaray camiasında büyümüş arkadaşımız. Kulübü çok iyi tanıyor ve ne yapması gerektiğini biliyor. Başarılı olacağına inanıyorum” dedi.

Yalova Terma City’nin katkıları ile düzenlenecek play-off mücadeleleri 25-30 Haziran 2022 tarihleri içinde gerçekleştirilecek. Süper Lig’de Fenerbahçe , Beşiktaş , Galatasaray ve Gazişehir Gaziantep Yalova’da şampiyonluk için savaşım verecek. Karaderili Firmalar Grubu’na bağlı Yalova Terma City’nin Genel Müdürü Altuğ Çiloğlu, şampiyonun belirleneceği play-off mücadelelerinin heyecanı yaşayacaklarını söylemiş oldu. Çiloğlu, Yalova’da oynanacak ve 5 gün sürecek Türkiye Tekerlekli Iskemle Basketbol Süper Ligi karşılaşmalarında vippark Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Gazişehir Gaziantep takımlarının yanı sıra federasyon yetkilileri, hakemleri, ağırlamaktan dolayı son aşama onurlu olduklarını belirterek şöyleki konuştu:

“Engelli sporcularımıza kapılarımız sonuna kadar açık. Onlar için elimizden gelen tüm engelleri kaldırıyoruz. Terma City olarak  engel tanımayan sporları ve sporcuları desteklemeye devam edeceğiz. Avrupa’nın en önemli organizasyonlarından birinin parçası olmaktan gurur duyuyoruz. Hem Yalova’ya hem de spora katkı sağladığımız için mutluyuz. Basketbolun kalbi Yalova’da oynuyor. Tüm takımlara bu mücadelede başarılar dilerim. Şampiyon Yalova’ da belli olacak.”

Bu Haberi Paylaşın