Beklemeye başladı

Sivasspor ile Malmo, Avrupa Ligi play-off ikinci maçında  Sivas Yeni 4 Eylül Stadyumu’nda yarın TSİ 20:00’de karşı karşıya gelecek.  Sırp yargıç Srdjan Jovanoviç ıslık çalacak.

Formula 2 takımlarından Charouz Racing System, Cem Bölükbaşı ile yollarını ayırdı. Sözleşmenin feshedilmesi için karşılıklı anlaşmanın açıklanmasının yanı sıra, Tatiana Calderon’un sezonun geri kalanında intobet Jem Bolukbashi’nin yerine geçeceği açıklandı.

eSpor’dan Pistlere

Bu sezon Formula 2’de yarışan ilk Türk pilot olan espor dünyasından Cem Bölükbaşı, yılın ilk yarısında gol bulamadan birçok talihsiz an yaşandı.

Tatiana Calderon F2’ye dönüyor

Tatiana Calderon, 2019 F2’de başladığı yere geri döneceği Cem Bölükbaşı’nda bu hafta sonu  Belçika yarışı için piste  geri dönecek. Pietro Fittipaldi takımın ilk arabası olacak.

Fode Koita’nın kadroda yer almayan yeni takımı Abdullah Avcı Trabzonspor’a açıklandı. Kasım Paşa’dan yeni transfer olan Gineli forvet, arka arkaya sakatlıkları nedeniyle beklendiği gibi performans gösteremedi ve bir sezonlığına Hatay Spor’a kiralandı.

Akdeniz, Koita’yı Erce Kardeşler’den sonra renklerine bağladı, bu kez ikinci kez Trabzonspor’dan. Her iki kulüp de nihai prosedürü intobet giriş tamamladıktan sonra resmi bir açıklama yapacak.

Koita’nın Trabzonspor ile sözleşmesi Haziran 2024’te sona eriyor ve  son periyotta 21 maçta forma giydi, 1 gol attı ve 1 asist yaptı.

Bu Haberi Paylaşın