Beer Sheva formasıyla çıkmış olduğu

8 lig maçında 18 sayı, 8.4 ribaund, 2 asist ortalamları tutturdu.

2020-2021 sezonu öncesinde bu kez Şampiyonlar Ligi’nde savaşım edecek Falco-Vulcano Energia KC Szombathely ekibine dönen Bruinsma, çıkmış olduğu 37 maçta 14.5 sayı, 5.7 ribaund ve 2.5 asist averajları ile savaşım etti.

2021-2022 sezonu öncesinde Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Büyükçekmece Basketbol’a aktarma olan 29 yaşındaki oyuncu, Türkiye’de forma giydirilmiş olduğu 30 maçta 11.3 sayı, 7.5 ribaund ve 1.8 asist averajları yakalamayı başardı.

Galatasaray ‘a geldiği dönem arasındaki ilk döneminde attığı gollerle dikkat çeken Mostafa Mohamed, geçen sürem performansında büyük düşüş yaşasa da potansiyeli sebebiyle Avrupa ekiplerini peşine takmayı başardı. Neredeyse her ligden bir talibi bulunan en o kadar da adı Fransızlar’la anılan Mısırlı golcü için Foot Mercato’dan flaş bir iddia geldi.

Fransız ekibi; Schalke 04’ün Alman temsilcisi ve Reims ve Toulouse da 24 yaşındaki forvetle ilgilendiklerini iddia etti. İspanyol kulüplerinin başarılı golcüleri takip ettiğine dair haberler sadece haberlerde yer aldı.

Galatasaray, 1 Temmuz’a kadar Galatasaray formasıyla çıktığı 57 maçta 17 gol ve  5 asistlik katkı sağlayan Mostafa Muhammed’e katılmalı. Zamalek kulübüne queencasino 1,5 sezon kiralık deneyimli bir oyuncu için  4 milyon dolar ödenirse Mohamed resmen Sim Bum’un futbolcusu olacak.

Dursun Özbek ve yönetim ekibi, yıldız oyuncunun Avrupa pazarına girmesinden ve birkaç gün içinde sertifikasını resmi olarak almasından memnun.

Teknik direktör Nouri Şahin altında yükselmeye başlayan Antalyaspor, sözleşmesi biten oyuncularla masaya oturdu. Akdeniz temsilcisindeki Naldo’nun şu anki durumu belirsizken Brezilyalı futbolcu,  Özgür Sancar’ın canlı yayınına konuk olarak Radiospor’a açıklamalarda bulundu.

Bu Haberi Paylaşın