Bayrampaşa'da depremzedelere iftar

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’ta meydana gelen iki büyük depremin ardından Bayrampaşa’ya gelen depremzedeler için Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde iftar programı düzenlendi. Çok sayıda depremzede ailenin katıldığı programa ev sahipliği yapan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, “Depremin ilk anından bu yana yanlarında olduğumuz depremzede kardeşlerimiz ile bugün yan yana iftar yapıyoruz. Kanayan yaraları var gücümüzle sarmaya devam edeceğiz” dedi.

Bayrampaşa Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’ta meydana gelen iki büyük depremin ardından Bayrampaşa’ya gelen depremzedeler için Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde iftar programı düzenledi. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner’in ev sahipliği yaptığı iftar programına İlçe Kaymakamı Dr. Soner Şenel, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı ve çok sayıda depremzede aile katıldı.

Depremin ilk anından itibaren tüm imkânlarını seferber ettiklerini ve ekiplerinin halen deprem bölgesinde bulunduğunu söyleyen Başkan Atila Aydıner, “Depremin ilk anından bu yana yanlarında olduğumuz depremzede kardeşlerimiz ile bugün yan yana iftar yapıyoruz. Kanayan yaraları sarmaya var gücümüzle devam edeceğiz. Yüce Allah, ülkemizi ve milletimizi her türlü kazadan-beladan korusun. Rabbim bizlere bir daha böyle felaketler yaşatmasın” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Haberi Paylaşın