Başkanın bugünkü konuşması

Başkanın bugünkü konuşması beni çok mutlu etti. Başlangıçta güzeldi. Birlik ve beraberlik bu bizim için çok önemli. Onun gibi ben de buradan geleceğim. Bir şeylere cevap vermem lazım. Dönüş var. 50 milyon dolar kısmen iade edilse de 34 Milyon Euro iade edilmedi Kredi sıkıntısı var 1.5 yıldır kredi bize verilmedi Kardeşimin evini ipotek ettim bir anda 1.5 yıl geri ödendi Geçmiş yok.

Neyse ki, kulübün bugün kimseye borcu yok. Devam eden davalar var. Makul bir huhubet dava olarak değerlendiriyoruz. Şu anda hiçbir çalışanımıza borcumuz yok” dedi.

“Bilincim yüzünden sessiz kalmaya devam edeceğim”

Fikret Orman’ın sosyal medyadan bize bunları anlatıp birlikte mücadele edelim açıklamasına yanıt olarak Çebi, “Sosyal medyadan bir cumhurbaşkanı adayıyla tanıştık. Yazıyordu. Buraya Tevfik Yamantürk olarak gelmedi. Mazeret olsun. Nasıl cevap verebilirim?İki gün içinde arkadaşımız ortaya çıktı eski hükümeti destekliyor ve bizi suçluyor.Sosyal medyaya bakarsanız kimin ne yazdığını görürsünüz. Onunla çok fazla yaşamak istemiyorum dedim. sıkıntı.Rapor Maliye ve Yönetim Konferansı’nda açıklanacak. Ona göre yürütülecek.Görmedim bile.Görmek istemiyorum,müdahale etmek istemiyorum. haksızlığa uğramak istiyorum vicdanımdan susmaya devam edeceğim huhubet giriş bundan sonra hepimiz sorumluluk alacağız buradayım evet başkan başkandır başkan her şeyi bilir çok şey güzel ya da kötü, bilgim dışında yapılır. Bunu yaparsak yanlış bedel öderiz” dedi.

Bu Haberi Paylaşın