Arkadaşıma doğum günü hediyesi ne alabilirim?

Dostluk çiçek bakmak gibidir. Sevgiyle bakıp ilgilenmek gerekir. Zamanında su vermek, iletişim kurmak; solmuş yaprakları temizlemek, derdini dinlemek; yılda bir toprağını değiştirip ferahlatmak ise doğum günü geldiğinde güzel bir sürpriz ile havasını değiştirmek gibidir. Emekleriniz sonucunda çiçeğin açtığını görüp nasıl mutlu oluyorsanız dostunuza yaşattığınız mutluluğu seyretmek de bir o kadar keyif veriyor. Hem kendinizi hem de dostunuzu özel doğum günü fırsatıyla keyiflendirmenin bodo’da birçok yolu var! Deneyim hediyeleri sunmasının avantajı olarak en yakınlarınıza verdiğiniz hediyeler sayesinde onlarla sosyalleşir, daha çok kaynaşır, heyecanı paylaşmanın mutluluğunu yaşarsınız. Gün yaklaşırken sizden gelecek hediyenin ne olacağını merakla bekleyen arkadaşınızı bu yıl yine, bodo mükemmelliği ile şaşırtın. Oldukça tutulup yıllardır hizmeti verilen deneyimlerin yanında bodo’da onlarca yeni deneyim var! İster Marmara’nın mavi sularına dalmanın en eğlenceli seçeneklerine bakın isterseniz de sonbaharın iştah açan serinliğini yemek temalı aktivitelerle güzelleştirin. Ne dilerseniz dileyin bodo dan memnun ayrılmanın tadına varacaksınız. 

 

Kız arkadaşıma doğum günü hediyesi

Yaz şarkıları gibi içinizi kıpır kıpır eden, üzüldüğünde dünyaya küstüren değerlinizin, yeni yaşına girmesine çok az kalmışken her zaman olduğu gibi yeni yaşında da modunu yükseltecek olanın siz olduğunu bilmesini ister misiniz? “İki Kişi için ATV Gezisi”: eğlenmekten fotoğraf çekmeye fırsat bulamayacağınız sıra dışı aktivitelerden. “İki Kişi için Çikolata Yapım Dersi”: dışarıda usul usul yağan yağmuru izlerken az önce yapmayı bitirdiğiniz çikolataları kahve eşliğinde yemeye başlayabilirsiniz. “Asya Yakasında Hint Baş Masajı”: Arkadaşınıza, git biraz kafanı dinle, diyebileceğiniz en verimli mekan! “Kendi Arabanız ile Sportif Sürüş Deneyimi”: trafikteki paniği, stresi, endişesi için ona sağlayabileceğiniz hem de hediye edebileceğiniz eşsiz bir destek! “Geleneksel Türk Hamamı”: Türkiye’de yaşamanın verdiği en büyük şanslardan olan hamam geleneğini, henüz denemeyenlere. “Online Heykel Kursu”: potansiyeline inandığınız dostunuza, cep yakmayan sürprizlerle paha biçilemez bir şans verin.  

 

Erkek arkadaşıma doğum günü hediyesi

Erkekler, içinde heyecan ve macera olan her sürprizden etkilenebilir. Şimdi onları, bodo dan hızlıca verebileceğiniz siparişlerle şaşırtma vakti! ‘’İki Kişi için Airsoft Poligonunda Atış Deneyimi’’: 170 atış hakkı, dilediğiniz tabanca ya da tüfeği tercih edebilirsiniz. ‘’Korku Evi Oyunu’’: işte macera, işte korku, işte motivasyon! ‘’İki Kişi için Temel Yelken Eğitimi’’: yelkenleri çekene dek yapılması gereken her şeyi uygulamalı olarak öğrenir, denize kendi kontrolünüzle açılmanın keyfini yaşarsınız. ‘’Motosiklet Sürüş Eğitimi’’: konu dostluğunuz olduğunda, onun için elinizden ne geliyorsa yapabileceğinizi, bu doğum günü sürprizi ile gösterebilirsiniz. İnsana özgü yaratıcı tasarımlarla gelişen, onlarca hizmet fikri, en kaliteli halleriyle bodo’da sizlerle.

Bu Haberi Paylaşın