Arasında Almanya’nın Hannover ve Bielefeld kentinde

Sezonun ikinci antrenman kampı için Antalya’ya dönecek. Red Bull Petrol Sahası, Kıyı Günü’nde bir kez daha bir şehir kahramanı arıyor. Gres yağıyla yağlanmış olan 12 metrelik kütüğün ucundaki Türk bayrağının alınmaya çalışmış olduğu Türkiye’nin en geleneksel yarışlarından kabul edilen Red Bull Yağlı Direk, bu yıl de birbirinden keyifli görüntülerle birincilerini bulacak. 1 Temmuz’daki Kabotaj Bayramı’nın klasikleşmiş etkinliklerinden kabul edilen organizasyon eş zamanlı olarak üç şehirde düzenlenecek.

İlk kez 2021 senesinde Red Bull Yağlı Direk adıyla Trabzon ve Alanya’da adrenalin ve tutkuyu bir araya getiren organizasyona yüzlerce şahıs katılmıştı. Faroz Limanı’nda gerçekleşen Trabzon ayağında kazanan Yunus Emre Kul olurken, İskele Meydanı’ndaki Alanya ayağında Mehmet Şanlı mutlu sona ulaşmayı başarmıştı. Ek olarak Trabzon’da en havalı düşüşü yaparak jüriyi etkileyen Kamuran Erdoğan birinciliği alırken, Alanya’da aynı kategorinin kazananı Ali Çelik olmuştu.

Amazon UEMasters Esports League’in kazananları açıklandı. Hollanda’daki Twente Üniversitesi’nden espor takımı Twente,  finalde 3-2 kazanarak Avrupa League of Legends queencasino şampiyonluğunu kazandı.

Türkiye’nin Erciyes Üniversitesi, Yenilmazler ERU ekibiyle birlikte, üniversite ekosisteminin en iyi espor ligi olarak kabul edilen Amazon UEMasters etkinliğine katıldı. Avengers ERU  oyuncularından Berkus, diğer takımın bu kadar iyi olmasını beklemediğini söyledi. Kupayı kazanmak için daha çok çalışmanız gerekiyor. Bu sefer üçüncü bitirdik ama bir dahaki sefere yetişeceğiz.”

Spor Toto 1. Lig’de mevcut ekibini korumaya çalışan geçirme yasaklısı Denizlispor ‘da geçen hafta sözleşmesini tek taraflı feshetmesine karşın ikna edilerek tekrardan anlaşılan 29 yaşındaki orta saha oyuncusu İlhan Depe, takımla antrenmanlara başladı.

Bu Haberi Paylaşın