Apex Legends, Fall Guys, PUBG: Battlegrounds ve Roblox şeklinde yapımlar için parasız içerikler verecek

  1. Lig’e yükselme karşılaşmaları Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi’nde yapılmış oldu. Dereceye giren ekip ve pablosbet sporcular kupa madalyalarını Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Cenk’ın elinden aldı.

Kupa töreninin peşinden konuşan Lütfü Cenk, Hatay Büyükşehir Belediye Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi ile ilgili bilgiler vererek, “Spor kompleksimiz birçok müsabakaya ev sahipliği yapıyor. 26 branşın aynı anda spor yapabildiği, yazın da her yaştan insana okullar açıp onlara eğitim veriyoruz. Kışın da her insanın gelip spor yapabildiği bir tesis burası. Bugün Su Topu 2. Lig’den 1. Lig’e çıkma karşılaşmalarına ev sahipliği yaptık. İstanbul, Adana ve Hatay ilk 3 sırayı paylaştılar. Alın teri döken her insana teşekkür ediyoruz. 1.Lig’e çıkan İstanbul ve Adana takımlarını da kutlama ediyoruz” dedi.

Seferovic’in peşinden Ali Akman’ı renklerine bağlamak suretiyle olan ve bir golcü transferiyle daha ilgilenen Galatasaray için flaş bir iddia ortaya atıldı. İngilizler M. United’dan ayrıldıktan sonrasında boşa çıkan ve İspanya ekibi Villarreal’le anlaşamayan Edinson Cavani için sarı-kırmızılıların araya girdiğini öne sürdü. Santrforun G.Saray’ın teklifine pozitif yönde dönüş yapmış olduğu ve pablosbet giriş tarafların ücret, başarı bonusları şeklinde detaylar üstünde pazarlığa geçmiş olduğu ifade edildi. Premier Lig’de 15 maça çıkabilen ve 2 gol 1 asistle oynayan Cavani, sakatlıklar sebebiyle United’dan ayrılmak mecburiyetinde bırakıldı.

Bu Haberi Paylaşın