Antalya Spor’da oynamak istediğini dile getirdi

32 lig maçında 14 gol atıp 2 asist yapan Hacı Wright’ın performansıyla taraftarların gönlünü kazanan ve önümüzdeki sezon Antalya Spor formasını giymesi bekleniyor.

Fraport TAV Antalyaspor, sözleşmesi biten Alassane Ng ile yollarını ayıracak. Okul döneminde takıma transfer olan Endao, 15 maçta forma giydi ve 3 golle takıma katkı sağladı. Ndao, Suudi Arabistan kulübü Al-Ahli Jeddah’a dönecek.

Galatasaray’ın oyuncuları birer birer tatile çıkarken, Floria’da bir isim çalışmalarına devam ediyor: Domenec Torrent. Sözleşmesinde bir yılı kalan Torrent, İstanbul’dan ayrılmadı ve 11 Haziran seçimleri öncesinde göreve başlayacak. Bu arada Floria’daki altyapı maçını da yakından takip edecek olan İspanyol teknik adam, Sportif Direktör Sensibil ile transferi kimin kabul edeceğine karar verecek ve A takımı hakkında rapor hazırlayacak.

Yeni seçilen yönetimin de Torrent’in tazminat sorununu çözmesi gerekiyor.Torrent’ler 5 asistan için 2,1 milyon avroya mal oluyor. Başkan adayları Dursun Özbek ve Eşref Hamamcıoğlu’nun southbet 11 Haziran’dan sonraki ilk vardiyası, İspanyol Teknik Konseyi’nin sözleşmesini en az hasarla feshedecek.

İlk kez dört kez dünya şampiyonu olan Rhiannan Iffland, geçen yıl mükemmel bir beşinci şampiyonluk elde etti. Gary Hunter, erkekler bölümündeki sıkıntılar nedeniyle Dünya Kupası’na katılmayı başardı. Bu başarı ile Gary Hunter, İtalya’daki finalde 12. sezonunda dokuzuncu şampiyonluk kupasını kazandı.

Sakarya İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü şampiyon sporcuları tebrik ederek, “Kurumumuzda judo antrenörü olarak görev yapan Pınar Batman, Ankara’da düzenlenen şampiyonalarda Veteran Türkiye Şampiyonu oldu. Sporcularımızın bu üstün başarısı. Büyük bir rol model. yetiştirdiği öğrenciler ve gençler için. Bu mülkte. Böylesine önemli bir başarı, ilimizin spor alanında da gelişmesinde önemli rol oynamıştır.

Bu Haberi Paylaşın