Açık bir yapıdır ve öyle kalacaktır

Bir sistemimiz var. Yapımız gereği, onu zenginleştirecek, değer yaratacak ve uluslararası alanda örnek teşkil edecek yaklaşımları uygulamaktan çekinmiyoruz. “Diyor.

Üç turnuva hazır, birincisi: SEMİH ŞENTÜRK Şampiyonası

Bu kapsamda Eylül, Ekim ve Kasım aylarında yapılacak olan müsabakaların tarihleri ​​belirlendi. İlk olarak  Semih Şentürk Şampiyonası U10 takımıyla padişahbet 24 Eylül’de başlayacak. Kavacıkspor, Ihlamurkuyu Birlikspor ve Çamlıcaspor olmak üzere toplam 16 takım mücadele edecek.

Ekim Cumhuriyet Şampiyonası 29 Ekim’de Cumhuriyetimizin 99. yıldönümünü anmak için yapıldı. İlk iki maç amatör kulüplerin katılımıyla oynanırken, 16 Kasım’da Cumhuriyet Şampiyonası’nı kazananın da hak sahibi olduğu Cambarto Şampiyonası profesyonel kulüplerin katılımıyla oynanacak. U11 takımı Cumhuriyet ve Can Bartu turnuvalarına katılacak.

Fenerbahçe Spor Kulübü Fikirtepe’deki maçlara katılacak takımların çoğu kesinleşirken, maç tarihine yaklaştıkça Fenerbahçe Akademi sayfasından padişahbet giriş resmi açıklama yapılacak.

Yeni sezon, “Call of Duty®: Black Ops Cold War”daki ekspres harita ve  yeni temalı  etkinlik “Spy Hunt” gibi oyuna birçok yeni içerik getiriyor; oyuncular, savaş hakkında bilgi almak için ipuçları toplayabilir. çok oyunculu maçlarda royale. Ek olarak, yeni sezonla birlikte oyuncular, dünya çapında mevcut Kara Kuvvetleri Savaşı aboneliği için birçok yeni içeriğin yanı sıra bir dizi heyecan verici ve gizemli topluluk kutlaması gibi zengin özel içeriğe de erişebilecekler.

Bu Haberi Paylaşın