PÜRTATIN BAKLAVA USTASINDAN GERÇEK SOĞUK BAKLAVA

Süt, çikolata ve baklavanın ahengi… Artık yepyeni ve eşsiz bir lezzetle adeta müptelâsı olacağınız leziz bir tat Soğuk Baklava…

Eşsiz Bir Lezzet: Soğuk Baklava…

Tatlı denildiği zaman pek çoğumuzun aklından geçen eşsiz lezzetler vardır. Elbette bu lezzetlerin başında, ağızda enfes bir tat bırakan, sofralarımızın vazgeçilmez lezzeti baklava geliyor.

İkramlarımızda, sofralarımızda,  geleneksel kutlamalarımızda tatlı denildiği zaman ilk akla gelen isimdir baklava. Türk mutfağının ve toplumunun vazgeçilmez lezzeti olan bu tat geçmiş dönemlerde, savaş sonrası padişahın askerlere iltifatı olarak sunulan bir tatlıdır.

Türk mutfağının yanı sıra, Orta Doğu, Balkan ve Güney Asya mutfaklarında ve hatta tüm dünya mutfaklarında, artık aranan, tadına doyulmaz bir lezzet olarak, tatlılar listesinin başında yer alıyor. Her yöreye göre farklılık gösteren baklava, kimi bölgelerde fıstık, kimi bölgelerde ceviz, kimi bölgelerde ise fındık kullanılarak yapılıyor.

Geleneksel Lezzete Yeni Bir Soluk…

Damaklara taht kurmuş olan bu geleneksel lezzet, sofralarımızda cevizli, fıstıklı ve hatta fındıklı çeşitleriyle yerini alırken, son dönemlerde geleneksel ve alışık olduğumuz kalıplarını kırarak, yepyeni bir lezzetle karşımıza çıkıyor. Pürtat Baklava’nın geleneksel tatlılardaki başarısının üzerine eklediği, yeni bir tat… Sütün ve çikolatanın eşsiz buluşmasıyla, tadına doyulmaz yeni bir soluk… Unutulmayacak eşsiz tadı ile “Soğuk Baklava…”

Geleneksel tatlımız, baklavanın yeni bir çeşidi olan soğuk baklava, hem geleneksel hem yeni bir tat olarak, artık ikramlarımızın ve sofralarımızın başköşesinde yerini almaya başladı. Bir kez yedikten sonra asla vazgeçemeyeceğiniz bu yeni ve özel tat, pek çok geleneksel lezzeti bizlere sunan, geleneksel tatların ustası Pürtat Baklava tarafından üretilerek sofralarımızdaki yerini korumaya devam ediyor.

Pürtat Baklava’nın özenle seçtiği malzemelerle ustaların elinde harmanlanan Soğuk Baklava İstanbul halkının artık vazgeçemeyeceği yepyeni bir tat… Ancak yedikçe yediren, hafif mi hafif bu lezzet, herkesi büyülüyor.

Damaklarda Yeni Bir Lezzet Soğuk Baklava…      

Sağlıklı koşullarda; özenle seçilmiş malzemeler kullanılarak yapılan soğuk baklava, süt, çikolata ve cevizin birbiriyle uyumu ile sentezlenerek yeni bir tat olarak bizlere sunuluyor. Enfes Sütlü Baklava,  üzeri çikolata ile kaplanmış eşsiz görünümü ise hem görsel açıdan hem de lezzet açısından sofralarımızda ve tadan herkesin damağında farklı ama alışkanlık yapan, bir tat olarak yeni bir soluk katıyor. Pürtat Baklava tarafından özenle üretilen bu eşsiz lezzet,  hafifliği ile her tadımda akıllarda ve damaklarda unutulmayacak bir yer ediniyor. Çikolata, fıstık ve sütün uyumu ile harmanlanmış soğuk baklavanın hafifliği ise tartışma götürmez bir gerçek olarak karşımıza çıkıyor.

Pürtat, her damağın bu lezzetle tanışabilmesi için, bu özel tadı, olabilecek en uygun fiyatla bizlere sunuyor. Peki, soğuk baklava nerede satılır, nasıl alırız diyorsanız, https://www.purtatbaklava.com/soguk-baklava-istanbula-ozel adresinden soğuk baklava sipariş ederek, bu enfes lezzeti sevdiklerinizle, konuklarınızla ağız tadıyla tüketebilirsiniz.

Unutmadan Soğuk Baklava Fiyat olarak da oldukça uygun… Soğuk Baklava İstanbul sofralarımızda bu eşsiz lezzeti, hızlı ve özenli teslimatıyla yerini, yeni bir solukla korumaya devam ediyor.

 

Bu Haberi Paylaşın