14 yıl aradan sonra özlediği için tiyatroya dönen ekranların başarılı ismi Derya Şen, sahneye koyduğu “Şen Kızlar” isimli oyunla yerini aldı.
Sonsuz tiyatro salonunda ilk gösterime giren oyunun biletleri 3 gün içinde tükenirken, sahne sanatlarına gösterilen alakanın kendisini mutlu ettiğini dile getirdi.
Heyecanlı biri olduğunu dile getiren Derya Şen, canlı performanslar beni heyecanlandırıyor ifadesinde bulunurken, Vodvil tarzı “Şen Kızlar” oyunu ile tiyatroya bambaşka bir soluk gelecek inanıyorum vurgusunu yaptı. Serdar Saraçoğlu’nun yazdığı “Şen Kızlar” isimli tiyatro oyununun yönetmenliğini Gökhan Yetiş üstlendi. Yapımcılığını Mert Ozan Düz, Derya Şen’in üstlendiği “Şen Kızlar” isimli oyunda Derya Şen, Ceyhun Demirkollu, Tuğçe Nalbantoğlu, Nergis Baca, Neda Sözbir, Zeynep Çil, Elif Turna ve Gökhan Yetiş gibi tecrübeli oyuncular sahnede yerini aldı.
“Şen Kızlar” isimli oyunu, beş şen kız kardeşin birbirinde habersiz aynı erkeğe âşık olmasını konu alan güncel ilişkilerde kadın erkek ilişkilerinde yaşadığımız komik durumları işleyen dinamik bir oyun, Oyunun hareketli aksiyon dolu yapısıyla oyunu izlerken aldatılan kadınlar, çapkın erkekler herkes kendilerinden bir parça bulacak vurgusunu yapan güzel oyuncu Derya Şen “Projenin çıkışı içimdeki kadın karakterlerinin bir araya gelip bütünleşmesiyle oluştu.
Hem erkeksi hem dişi hem dominant hem havalı hem de çocuksu ruhlarımın birleşmesi aslında Şen Kızlar. Soyadım Şen zaten Adı gibi neşe dolu Şen şakrak. Gülmeye hepimizin çok ihtiyacı var “dedi.
Kaynak: Basın Bülteni
1
Bağlama Ustaları Şirince’de Buluşuyor: Kemal Alaçayır Müzik Kış Kampı Başlıyor
4571 kez okundu
2
Fazıl Say’ın Geleneksel Yıl Sonu Konseri Binlerce Sanatseveri Buluşturdu
4022 kez okundu
3
Ünlülere yönelik uyuşturucu soruşturmasında yeni gelişme: Mükremin Gezgin gözaltında
3980 kez okundu
4
11. Milas Zeytin Hasat Şenliği’nde Bora Gencer Rüzgârı Esti
3693 kez okundu
5
Spiker Ela Rümeysa Cebeci Uyuşturucu Soruşturmasında Tutuklandı
3114 kez okundu