Yozgat Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Uluslararası Yozgat Halk Dansları Şenliği kapsamında Yozgat’a gelen Gürcistan, Rusya, Azerbaycan ve Moldova Gagavuzya Özerk Bölgesi’nde yaşayan soydaşlarımızın halk oyunları ekipleri, Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan’ı ziyaret etti.
Vali Özkan, farklı ülkelerden gelen soydaşları Yozgat’ta ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, kardeşlik ve kültürel bağların bu tür etkinliklerle daha da güçlendiğini ifade etti.
Cumhuriyet Bayramı öncesinde, kültürlerin dansla buluştuğu bu anlamlı organizasyona imza atan Yozgat Belediyesi’ne teşekkür eden Valimiz Özkan, “Bu güzel etkinlik, dostluk, birlik ve kardeşliğimizin en güzel yansımalarından biri oldu.” dedi.
1
Kadışehri Belediye Başkanı Davut Karadavut: “AK Parti’ye geçtim, mesele bundan ibaret”
6367 kez okundu
2
Sorgun Hayvan Pazarı Yeniden Açıldı
6271 kez okundu
3
Okullar tatil edildi! 29 Aralık Pazartesi kar tatili olan il ve ilçeler
5710 kez okundu
4
Yozgat Valisi Özkan’dan Yaralı Polis Memurlarına Geçmiş Olsun Ziyareti
4999 kez okundu
5
Sorgun Belediyesi’nden Anlamlı Ağaçlandırma Hamlesi: 1.500 Fidan Toprakla Buluştu
4792 kez okundu