Philips 279C9 Monitörü Piyasaya Sürüyor

MMD, 27 “(68,47 cm) bir monitör olan yeni Philips 279C9 LCD ekranı duyurdu. Ultra HD Philips 279C9 monitör, çevreleyen çerçeveyi ortadan kaldırarak geniş bir görüntü sağlayan ve aynı anda sorunsuz çoklu monitör kurulumlarına olanak veren Sıfır Çerçeve tasarımına sahip oldu.

Philips 279C9 süper hızda veri aktarımı yapmasını sağlıyor. Şarj USB C Tipi konnektör içeriyor. Monitör ayrıca bir DisplayPort, iki HDMI ve dört USB 3.2 bağlantı noktasına sahip. Bu model için seçilen IPS paneli, 178/178 derecelik ekstra geniş görüntüleme açıları sunarak net bir görüntü sağlıyor. Hemen hemen her açıdan parlak görüntüye sahip.

Dahası, IPS ekranlar canlı renklerle dikkat çekici derecede net görüntüler sağlar, bu da onları yalnızca fotoğrafları, filmleri görüntülemek, düzenlemek ve web’de gezinmek için ideal hale getirmekle kalmıyor.

VESA sertifikalı DisplayHDR 400 desteği ile bu monitör her ayrıntıyı yeniden üretiyor. Harika ve daha dolgun bir renk paleti, görüşü zenginleştirecek ve daha derin ve daha nüanslı siyahlar ve 400 nit’e kadar en yüksek parlaklık ile her görüntüyü daha çekici hale getirecektir.

Philips 279C9 ayrıca, takılma veya yırtılma olmadan zahmetsizce akıcı oyun için AMD FreeSync teknolojisini desteklerken, görüntü geliştirme için SmartImage oyun modunu da destekliyor.

Çalışırken her zaman dikkat etmemiz gereken üç ana husus var.

Doğru bir duruş, göz yorgunluğunu azaltmak ve biraz dinlenmek. Philips 279C9, ​​çalışma saatlerini tabanından başlayarak olabildiğince konforlu hale getirmiş. SmartErgoBase, kullanıcıya maksimum esneklik sağlayan ve ekranın kolayca konumlandırılmasına olanak tanıyan ergonomik ekran rahatlığı sağlayan benzersiz bir eğme, döndürme ekseni etrafında çevirme ve yüksekliği ayarlanabilir hale getirmiş.

Uzun bir iş gününün fiziksel zorlamalarını hafifletmek için ekranda ayrıca gözü yormayan verimlilik için LowBlue Modu ve daha az göz yorgunluğu için Flicker-Free teknolojisi bulunuyor.

Philips 279C9 Ağustos sonunda 439 £ / 489 Euro MSRP ile satışa sunulacak.

Bu Haberi Paylaşın