Yukarıya Bakma Yorumlar: Kuyruklu Yıldızın Altında Trump

İnceleme Bulma yazımız sizlerle. Oscar ödüllü yönetmen Adam McKay’in imzasını taşıyan Netflix yapımı, 2021’i geride bırakırken bize çok konuşulmayı başarıyor. Bilim kurgu ve kara mizahı birleştiren bir yapımı tartışmak için Yıldız Geçidi’nin kadrosuna katılıyoruz.

Don’t Watch It Overrides, 24 Aralık 2021, Netflix kitaplığında. Altın Küre Ödülleri’nde 4 kategoride aday gösterilen bu eserin şu anda 7 ödülü ve 30 adaylığı bulunuyor.

Film, Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Cate Blanchett, Rob Morgan, Jonah Hill, Chalamet, Ariana Grande, Kid Cudi ve Mark Rylance gibi Timothy isimleri, film izle dünyanın sonu yaklaştıkça insanların neler yapabileceği hakkında bir araya getiriyor. güne göre.

Adam McKay, senaryoyu David Sirota ile birlikte yazıyor. Film, Sirota’nın ilk senaryo yazarlığı deneyimiydi.

Tüm bu temel detayların ardından artık inceleme bölümüne geçebiliriz. Bakalım bu post-truth kıyamet temalı prodüksiyon beklentileri nasıl karşılıyor.

Bakmayın Yorumlar: Dijital Dünyada Sıradan Günler

“Don’t Look Up”ı izlerken aklımdan geçen ilk düşünce şuydu: “Bu bir film değil, bu sadece küresel kriz zamanında sıradan bir internet bağlantısı.” filmi bir meme için gördüm, bunun nedeni muhtemelen prodüksiyonun Netflix gibi dijital bir ortamdan gelmesidir. Çok fazla değiştirilmemiş eleştiri ve hiciv tasvirleri bu konuda bana pek yardımcı olmuyor. Tüm bu seçimlerin bilinçli olduğu varsayımıyla yola çıkarsak, bir yapımı mutlu etmenin, iyi bir deneyim yaşamanın ya da sadece eğlenmenin imkansız olduğunu söyleyebilirim.

Website: fullhdfilmkazani.com

Bu Haberi Paylaşın