Yeniden Refah Partisi’nden “Cumhur İttifakına katılma” iddialarına yalanlama

Yeniden Refah Partisi, çeşitli medya kuruluşlarında yer alan Cumhur İttifakına katılma yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını duyurdu.

Yeniden Refah Partisi resmi sosyal medya hesaplarından ve MKYK Üyesi ve Medya İletişim Kurulu Başkanı Muhammed Fatih Müjdeci’nin resmi twitter hesabından yapılan açıklamalarda; çeşitli medya kuruluşlarında yer alan Cumhur İttifakına katılma yönündeki haberler yalanlandı.

Müjdeci, medya kuruluşlarında yer alan “Eğer ileride bir ittifaka gitmek gerekirse Yeniden Refah Partisi’nin tercihi Cumhur İttifakı olacaktır” haberlerinin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Açıklamada, “Yeniden Refah Partisi olarak 81 il ve 900’den fazla ilçe teşkilatımız, 300 bini aşkın üyemizle birlikte, Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan liderliğinde, iktidar olmak ve Yeniden Büyük Türkiye’yi inşa etmek hedefi doğrultusunda, halkımızın her geçen gün artan desteği ile güçlü bir şekilde ilerliyoruz. Bugün çeşitli medya kuruluşlarında yer alan, Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın, ‘Eğer ileride bir ittifaka gitmek gerekirse Yeniden Refah Partisi’nin tercihi Cumhur İttifakı olacaktır.’ dediği iddiası tamamıyla asılsızdır, gerçeği yansıtmamaktadır. Genel Başkanımızın bu konuyla ilgili olarak bugüne kadar gerek televizyon programlarında gerekse tüm konuşmalarında ve basın açıklamalarında dile getirdiği görüşler bellidir, açık şekilde ortadadır. Genel Başkanımız iddia edilen cümleyi hiçbir zaman ifade etmediği gibi, parti olarak asıl hedefimizin ve önceliğimizin seçimlere tek başına girmek olduğunu defaatle belirtmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” ifadelerine yer verildi.

İLKHA

Bu Haberi Paylaşın