Yeni Malatyaspor İddiasını Sürdürüyor

Yeni Malatyaspor Süper Lig takımlarından birisi ve iddialı bir şekilde yoluna devam ediyor. Süper Lig’in ikinci haftasında takım Göztepe karşısında oynadı. Göztepe’yi 1-0 mağlup eden Yeni Malatyaspor böylece ilk galibiyetini de aldı. Sarı siyahlı takım üçüncü haftaki karşılaşması için yoğun bir hazırlık içerisinde çalışmalarına Nurettin Soykan Tesisleri’nde sürdürüyor.

Başına iki talihsizlik gelen takımın bunları nasıl çözeceği de merak ediliyor. Göztepe karşılaşmasınd atakımın kalecisi Ertaç Özbir yaralanmıştı ve bir süre boyunca sahalardan uzak kalması gerekiyor. Ayrıca takım oyuncularından Kerim Hafez de bir aydan fazla süre sahalardan yine sakatlık nedeniyle uzak kalacak.

İrfan Buz Açıklama Yaptı

Yeni Malatyaspor takımının teknik direktörü önlerindeki Gaziantep FK takımının saygıdeğer ve başarılı bir takım olduğunu belirtti ve bu maçı içeriden kazanmak istediklerini söyledi. Teknik direktör sezon başında belirlenen taktikler ve yapılan hazırlıklarla daha sonradan maçlarda gelişen oyunların farklı olduğunu da belirtti.

Ona göre takımın başarısını arttırmak için farklı taktikler uygulanabilir. Önemli olan bu taktikleri doğru şekilde uygulamak ve galibiyeti alıp puanlarına 3 puan daha eklemek. Ayrıca takımının yeni gelen yabancı oyuncularla birlikte daha iyi bir kadro için uğraştığına da ekledi. Doğru transferleri yapmaya çalıştıklarını ve en iyi takımı kurmak istediklerini vurguladı. Hem takımın oyununa odaklanıp doğru bir taktik uygulamanın hem de iyi transferler yapmanın önemli olduğunu söyledi.  

Bu Haberi Paylaşın