Yalın’la “Unutulmaz Şarkılar” Devam Ediyor!

Onlarca hit’i ve kendine özgü yorumuyla aşk şarkılarının en sevilen isimlerinden Yalın, “Unutulmaz Şarkılar” adını verdiği konser serisine 30 Mart Çarşamba akşamı Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde kaldığı yerden devam ediyor! 

 

Yalın’ın Zorlu PSM seyircisine unutulmaz anlar yaşatacağı konser serisinin biletleri passo.com.tr’de satışta.

 

2004 yılında çıkardığı “Ellerine Sağlık” albümünden günümüze kadar seslendirdiği kendine özgü aşk şarkıları, etkileyici sesi ve besteleri ile bugüne kadar muazzam bir dinleyici kitlesi yakalayan Yalın, görkemli sahne tasarımı ve Bigband orkestrasıyla hem kalbimizde iz bırakan “Unutulmaz Şarkılar”ı, hem de en sevilen şarkılarını seslendirdiği konser serisine Zorlu PSM’nin Turkcell Sahnesi’nde hız kesmeden devam ediyor.

Yalın, ilk performansı 2 Mart’ta yoğun ilgiyle gerçekleşen ve ikincisi 30 Mart’ta gerçekleşecek olan konserinde, sanat hayatına yön veren ve ona ilham olan, hepimizin hayatlarında da unutulmaz anıları olan şarkıları 30 Mart Çarşamba akşamı Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde söyleyecek. 27 kişilik dev bir orkestrayla iz bırakacak anlara sahne olacak Yalın’la “Unutulmaz Şarkılar” konserlerinin 30 Mart’taki biletleri kısa sürede tükendi. 11 Nisan Pazartesi akşamı gerçekleşecek konserin biletleri ise passo.com.tr’de satışa çıktı.

Kapı Açılış: 20:00 

Yalın’la “Unutulmaz Şarkılar”: 21:00 

Bilet Fiyatları: 

1. Kategori Fiyat: ₺462,00 

2. Kategori Fiyat: ₺385,00 

3. Kategori Fiyat: ₺319,00 

4. Kategori Fiyat: ₺253,00

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Haberi Paylaşın