Uğur Aktaş Ameliyat Oldu

Geçen günlerde antrenmanlar sırasında talihsiz bir kaza yaşandı. Uğur Aktaş antrenmanlar sırasında bir sakatlıkla karşılaştı. Aşil tendonu kopan milli sporcu yaşanan bu sakatlık sonrasında da ameliyata alındı. Uğur Aktaş, Avrupa Şampiyonu ve olimpiyat üçüncüsü olmuştu. Milli karateci yaşanılan bu durum sonrasında da durumunun iyi olduğunu da çekilen bir fotoğrafla beraber medyaya ve sevenlerine duyurdu.

Türkiye Karate Federasyonu da yaşanan bu üzücü durum karşısında açıklama yapmaktan geri durmadı. Antrenman sırasında sakatlık geçiren milli sporcunun başarılı bir ameliyat geçirdiğini aktardı. Ayrıca yapılan tüm işlemlerin masraflarının federasyon tarafından karşılandığını belirten Türkiye Karate Federasyonu sporcunun durumunun iyi olduğunu da açıklaması içerisine ekledi. Ek olarak Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Mehmet Kör’ün ve yönetim Kurulu üyesi Mustafa Bayraktarın kendisini ziyaret ettiğini ve geçmiş olsun ziyaretinde bulunduğunu da aktardı. Ülkemizin büyük gururlarından biri olan Uğur Aktaş için sevenleri ve Türk halkından da geçmiş olsun mesajları ve dilekleri bir hayli fazla.

Avrupa Şampiyonuna Geçmiş Olsun Dilekleri Yağıyor

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları içerisinde kendi alanında bronz madalya alan, başarılarıyla ülkemize büyük bir gurur kaynağı olan Milli sporcu Uğur Aktaş yaşadığı talihsiz olayı başarılı bir ameliyatla atlattı. Sosyal medya içerisinde de bu konu hakkında geçmiş olsun içerikleri yayılmaya devam ederken önemli isimler de aynı dileklerde bulunmayı ihmal etmediler.

Bu Haberi Paylaşın