Türkiye İş Bankası Koronavirüs Önlemleri

Koronavirüs tedbirleri ışığında devlet kaynaklı önlemelere direkt olarak uyum gösteren Türkiye İş Bankası, 11 Mayıs 2020 tarihinden itibaren yapılacak olan kademeli normalleşme adımlarını da yerine getirmeye başladı. Türkiye İş Bankası aldığı bir dizi sıkı Koronavirüs önleminde küçük çaplı da olsa gevşetmeler yapmaya karar verdi.

Cumhurbaşkanlığı kararnamesinde belirlenen Koronavirüsle mücadele kapsamında yapılan önlemler ışığında AVM, havalimanı, hastahanelerde bulunan Türkiye İş Bankası şubelerinin tedbir amacıyla geçici olarak hizmet vermemesine karar verilmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklamada 11 Mayıs 2020 tarihinden itibaren AVM, kuaför, berber ve güzellik salonlarının açılacağı duyuruldu. Bu adımla birlikte; AVM’ler faaliyet gösteren ATM’ler yeniden müşterilerin hizmetine açılacak.

ÇALIŞMA SAATLERİNDE YAPILAN DÜZENLEME KALDIRILDI

Koronavirüs pandemisi ile mücadelede etkin ve başarılı bir süreç yürüten Türkiye tüm kurum ve kuruluşlarıyla önlemlerini üst düzeyde aldı. Salgın nedeniyle yaşanılan olağanüstü durum çerçevesinde Türkiye Bankalar Birliği (TBB) tarafından verilen öneri ile bankaların çalışma saatlerinin değiştirilmesi yararlı bulunmuştu. Buna göre; Türkiye İş Bankası’da çalışma saatlerini 12.00-17.00 olarak yeniden düzenlemişti.

Türkiye İş Bankası tarafından yapılan açıklamada ise; çalışma saatlerinde yapılan değişikliğin 11 Mayıs 2020 Pazartesi itibariyle ortadan kalktığı duyuruldu.

Kısa mesaj ve mail yoluyla müşterilerine bilgilendirme metni yollayan Türkiye İş Bankası,” Değerli müşterilerimiz, şubelerimiz Koronavirüs salgını ile ilgili olarak kamu otoritesinin açıkladığı aşamalı normalleşme stratejisi ve önlemleriyle uyumlu olarak 11 Mayıs 2020 Pazartesi gününden itibaren 09.00-17.00 arası hizmet vermeye başlayacaktır.” İfadelerine yer verdi.

Şubelerinin eski çalışma saatlerine döndüğünün bilgisini paylaşan Türkiye İş Bankası müşterilerini uyarmayı ihmal etmedi. Türkiye İş Bankası bilgilendirme metnin devamında ise; “Bankacılık işlemleriniz için öncelikli olarak İşCep, Maximum Mobil, internet şubesi ve bankamatik gibi şube dışı kanalları tercih etmenizi önemle rica eder. Sağlıklı günler dileriz” cümlelerine yer verdi.

Türkiye İş Bankası Yozgat Şubeleri > https://www.bankalar.org/isbankasi/subeler/yozgat-subeleri/

TÜRKİYE İŞ BANKASI ŞUBELERİNDE SOSYAL MESAFE KURALI DEVAM EDECEK

Devlet kanalları ile uyumlu olarak normalleşme adımlarının atıldığı bankada yalnızca çalışma saatleri eskisine döndü. Onun dışında yeni düzenlenen mesai saatleri içerisinde salgının yayılma hızını önlemek amacı ile müşteriler şubeye yoğunluk yaratmayacak şekilde sıra ile alınacak. Müşteriler arasındaki sıra ile müşteri ve çalışan diyaloglarında 1.5-2 metrelik sosyal mesafe mutlaka gözetilmeye devam edecek.

Şube içerisinde kalabalık grupların oluşmasını engellemek için uzaktan çalışma modelini sürdürecek olan Tükiye İş Bankası, çalışanların ve ailelerin sağlığını korumak için “daha az kadro ile dönüşümlü olarak bankacılık hizmetleri” anlayışından ödün vermeyecek.

Yozgat Banka Şubeleri > https://www.bankalar.org/yozgat-banka-subeleri/

Bu Haberi Paylaşın