Tüm orta saha oyuncuları arasındaki sıralaması

  • 1. sıra: “Asist” – 0,57 (90 dakika başına)
  • 1. sıra: “Rakibin üçüncü bölgesine geçiş” – 30.46 (90 dakika başına)
  • No. 1: “Vuruş rakibin üçüncü bölgesine geçer” – 23,62 (90 dakika başına)
  • 1. sıra: “Asist Beklentisi (xA)” – 0,53 (90 dakika başına)
  • 2. sıra: “Orta Başarı” – 0.98 (90 dakika başına)
  • 3. sıra: “Atış Geçidi” – 1.72 (her 90 dakikada bir)
  • 3. sıra: “Başarının Anahtarı” – 0.98 (her 90 dakikada bir)

Beşiktaş’taki yeni görevim transfer çalışmaları ile devam edecek. Forvet hattını güçlendirmeyi hedefleyen Beşiktaş’ın gündeminde Salernitana forması giyen Milan Duric’in olduğu söyleniyor.

ilk toplantısını yaptı

İtalyan medyası Il Mattino, Beşiktaş’ın Salernitana ile sözleşmesi sona eren Djuric ile görüştüğünü söyledi. Ancak Beşiktaş’ın Bosna-Hersek’ten betosfer oyuncu devralan tek takım olmadığı söyleniyor.

Il Mattino, Fiorentina ve Beşiktaş’ın da Djuric için teklif sunduğunu söyledi. Fiorentina’nın Juric’e 1 milyon avronun biraz altında bir maaş teklifi sunduğu söyleniyor.

Bu kez Pisa Renitana forması giyen 32 yaşındaki forvet, Serie A’da 33 maçta forma giydi, 5 gol 5 asistle katkı sağladı.

KONAMI, bugün itibarıyla 2022 eFootball™ turnuva programını ve katılan kulüpleri açıkladı. Müsabakalar eFootball™ Championship Pro ve eFootball™ Championship Open olacak. Eğer herhangi bir yönetim Galatasaray için bunu yapmak isterse seve seve kabul ederim. “Cenk Ergün’ün iki takım arasındaki hareketleri devam etti.

Agen Spor

İlk kez Sivas’ta kazanılan Türkiye Kupası’nın sonu yok. Sivasspor, İstanbul’daki Mustafa Kemal Atatürk Olimpiyat Stadı’ndaki son maçında Kayserispor’u mağlup ederek 60. Türkiye Kupası’nı kazandı ve şehir coşkuyla doldu.

Bu Haberi Paylaşın