Sporman dan yorumlar Beşiktaş & İttifak Holding Konyaspor

Süper Lig

29. Hafta mücadelesinde, 47 puan 11 averaj ile 5. sırada yer alan Beşiktaş, 27 puan -13 averaj ile 16. sırada yer alan İttifak Holding Konyaspor ile karşı karşıya geliyor. Hakem Zorbay Küçük yönetecek.

Ev sahibi ekip kendi sahasında oynadığı son 7 maçın tamamında gol atma başarısı gösterdi.Hakem Zorbay Küçük yönetimindeki ilk maçına çıkacak.

Konuk ekip ise 12 maçla en fazla beraberlik alan takımı. 24 golle ligin en az gol atan takımı.

Beşiktaş 4, İttifak Holding Konyaspor 3 galibiyet elde ederken 3 maç beraberlikle sonuçlandı.Beşiktaş 18 gol atarken, İttifak Holding Konyaspor 13 golle karşılık verdi.4 maç 2,5 gol altında, 6 maç 2,5 gol üstünde tamamlandı.7 maçta karşılıklı gol olurken, 3 maçta taraflardan en fazla biri gol atma başarısı gösterdi.2-3 ve 4-6 gol aralığında biten 4’er maç bulunuyor.Beşiktaş 6 ve İttifak Holding Konyaspor 4 maçta ilk golü atan taraf oldular.

Beşiktaş’a 2013-2014 sezonunda transfer olan 37 yaşındaki futbolcu, 7 sezonda 199 lig maçına çıktı. Teknik direktör Sergen Yalçın’ın, 26 Haziran Cuma günü İttifak Holding Konyaspor ile Vodafone Park’ta oynanacak karşılaşmada görev vermesi halinde siyah-beyazlı formayla ligde 200. maçına çıkacak ve bir dalya daha diyecek.

Ev sahibi ekip geçen haftaki deplasmanda oynadığı Denizlispor’u 5-1 ezici bir galibiyetin verdiği motiveyle çıkacak 16. sırada düşme hattında olan rakibi de elbette boş durmamak için çalışacak fakat Kara Kartal pençeyi takacak gibi görünüyor. karşılıklı gol veya 2,5 üst beklenilebilir.

Karşılaşma Cuma günü saat 21:00 da başlayacak

Bu Haberi Paylaşın

2 thoughts on “Sporman dan yorumlar Beşiktaş & İttifak Holding Konyaspor

  1. Актуальное зеркало букмекерских контор, переходи по ссылке и получай бонус за первый депозит

  2. beşiktaşın en iyi olduğu zamanlardan bir maç. keyifle izledik.

Comments are closed.