Site icon Yozgat Haber

Sporman dan TFF 1.Lig analizi – Altınordu & Keçiörengücü

TFF 1. Lig

30. Hafta mücadelesinde, 32 puan -7 averaj ile 14. sırada yer alan Altınordu, 38 puan 0 averaj ile 10. sırada yer alan Keçiörengücü ile karşı karşıya geliyor. Hakem Turgut Doman yönetecek. Ev sahibi takımda Mehmet Enes Sığırcı, Ali Emre Yanar, Kahraman Demirtaş, misafir takımda iseBoubacar Diabang cezası nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecekler.Son 10 yılda, Hüseyin Eroğlu ile Serkan Özbalta 1 maçta karşı karşıya geldiler. Bu maçta Serkan Özbalta yönetimindeki takım galibiyete ulaşan taraf oldu.

Her iki takımda 2 galibiyet elde ederken, 1 maç berabere tamamlandı.Altınordu 9 gol atarken, Keçiörengücü 6 golle karşılık verdi.2 maç 2,5 gol altında, 3 maç 2,5 gol üstünde tamamlandı.3 maçta karşılıklı gol olurken, 2 maçta taraflardan en fazla biri gol atma başarısı gösterdi.2-3 ve 4-6 gol aralığında biten 2’er maç bulunuyor.Altınordu 2 ve Keçiörengücü 1 maçta ilk golü atan taraf oldular.

Denge de bir oyun olacağını düşüyorum ilk yarı berabere veya ikinci yarı daha fazla gol olur etkili olacaktır bu karşılaşmada . Her iki takımında ilerleyen zamanlarda bir üst lige çıkmak gibi derdi bulunmamakta veya bir alt lige düşmek gibi bir sorunu yok.

Karşılaşma 26.06.2020 saat 20:00 da başlayacak.

Bu Haberi Paylaşın
Exit mobile version