Sporman dan maç yorumları Wolverhampton & Bournemouth

İngiltere Premier Ligi

31. Hafta mücadelesinde, 46 puan 9 averaj ile 6. sırada yer alan Wolverhampton ligin en atletik takımlarından biri. Fiziksel olarak hazırlar. Son West Ham maçında da pandeminden hazır döndüklerini ortaya koydular. Bournemouth düşme hattında olsa da Wolves’ın yüksek temposuna ayak uyduramaz., 27 puan -20 averaj ile 18. sırada yer alan AFC Bournemouth ile karşı karşıya geliyor. hakem Michael Oliver yönetecek. Ev sahibi takımda eksik oyuncu bulunmamaktadır. Misafir takımda ise Charlie Daniels sakatlığı nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecek.

Her iki takımda 2 galibiyet elde ederken, 1 maç berabere tamamlandı. Wolverhampton 7 gol atarken, AFC Bournemouth 6 golle karşılık verdi.2 maç 2,5 gol altında, 3 maç 2,5 gol üstünde tamamlandı.4 maçta karşılıklı gol olurken, 1 maçta taraflardan en fazla biri gol atma başarısı gösterdi.5 maç 2-3 gol aralığında tamamlandı.Wolverhampton 3 ve AFC Bournemouth 2 maçta ilk golü atan taraf oldular.

Wolverhampton ligin en atletik takımlarından biri. Fiziksel olarak hazırlar. Son West Ham maçında da pandeminden hazır döndüklerini ortaya koydular. Bournemouth düşme hattında olsa da Wolves’ın yüksek temposuna ayak uyduramaz.

Ev sahibi ekip ile aynı saatte başlayacak olan Manchester United maçı çok zorlu bir viraja girdiğini göstermekte ve işini asla şansa bırakacak gibi görünmüyor 6. sıradan 5. sıraya çıkması için ve zorlu rakibini devirmek için bütün gücüyle saldıracağından şüphemiz yok. Bol kornerli ve ev sahibinin kazanacağını düşünmekteyim.

Karşılaşma bugün saat : 20:00 da başlayacak.

Bu Haberi Paylaşın