Spider-Man: Nowhere İncelemesi: En İyi Örümcek Adam Filmi!

Spider-Man No Way Home incelemesi yayında. Marvel Sinematik Evreninde uzun zamandır beklenen üçüncü Spider-Man filmi neyi doğru yaptı? Detaylı inceleme zamanı.

Zaman her zamankinden daha mı hızlı geçiyor yoksa sadece ben miyim? Birkaç gün önce olduğu gibi Spider-Man: Far From Home’dan çıktıktan sonra serinin üçüncü filmini ilk beklemeye başladığımda oturup bir inceleme yazmıştım. Gerçi sinemalarda izlediğim ilk Örümcek Adam filminden bu yana da benzer duygular içindeydim. Bu filmi tüm bu duygulardan bağımsız düşünmem imkansız. Çünkü o günden bugüne okuduğum her Örümcek Adam hikayesi buraya yaptığım seyahatlerde bana eşlik etti. No Way Home film izle maceralarını izlerken hepsi gözümde canlandı. Bu nihai film.

Filmin konusuyla başlayalım. Yanlışlıkla bu evrene geçen ve hayatlarını kurtaran eski film kötü adamlarını iyileştirin. Evet, gerçekten bu kadar kısa. Bu tam olarak Spider-Man’in sahip olduğu türden bir duygu, bu yüzden diğer eserlerde bunu pek görmüyorsunuz. (Belki Doctor Who. Evet, kesinlikle orada göreceksiniz.) Ama bu kadar hassas karakterleri, tekme ve yumruk atan, tekmeleyen, birbirine tokatlayan ve hatta düşman Mermilerine ateş eden bodysuit giymiş karakterlerin evreninde görmek gerçekten iç açıcı. Örümcek Adam dediğin zaman iç içe geçmiş sıcak ve yürek burkan temalara hazırlıklı olmalısın.

Bugüne kadar vizyona giren Örümcek Adam filmlerinin çoğu, güçlü ve zayıf yönleriyle az çok başarılı bir şekilde bunu denedi, ancak bu film sonunda onları bir araya getirerek özlediğimiz Örümcek Adam’ı bize gösteriyor. Bunu beyaz perdede yapan tek bir film var, o da animasyon. Tabii ki Örümcek Adam’dan bahsediyorum. O zamandan beri, gerçek oyuncular tarafından özenle yazılmış ve filme alınmış bir evrenler arası filmi sabırsızlıkla bekliyorduk. Çünkü hepimizin geçmişten bazı favori karakterleri vardır ve çocukluk anılarımıza renk katmıştır.

Website: hdfilmizlefull.com

Bu Haberi Paylaşın