Siyonist işgalciler Filistinli gençlere ateş açtı: 3 yaralı

İşgal ettiği Filistin topraklarında terör estiren siyonist işgalciler, Batı Şeria’nın Tubas şehrinde üç Filistinli gence ateş açarak yaraladı.

Görgü tanıkları, siyonist işgalcilerin, gençlere ateş açması ve gaz bombası atması üzerine kentte çatışmalar çıktığını, biri ağır olmak üzere 3 gencin yaralandığını ve tedavi edilmek üzere hastaneye götürüldüklerini aktardı.

Öte yandan, Batı Şeria’nın Tubas kentine baskın düzenleyip evlerde arama yapan siyonist işgalciler, Hamas’ın önemli isimlerinden olan Savafita ve Filistinli eski bir esiri alıkoydu.

Siyonist işgalciler, aralarında Tubas’ın da bulunduğu Filistin şehirlerindeki çatışmalarda orantısız güç kullanıyor. İşgal planlarını ve Yahudi gasıpların ırkçı saldırılarını protesto etmek amacıyla bir araya gelen Filistinli gençlere gerçek mermi ve gaz bombalarıyla saldırıyor.

Orantısız güç kullanmaktan çekinmeyen siyonist işgalciler, Filistinlilerin evlerine sistematik baskınlar düzenlemekle kalmayıp keyfi alıkoymalar gerçekleştiriyor, masum insanlara kurşunlar yağdırıyor. Ayrıca evlerdeki aramalar sırasında kasten tahribat yaparak özel mülklerine zarar veriyor.

İLKHA

Bu Haberi Paylaşın