Şiddetten yalın ayak kaçmış

Oyuncu Ozan Güven hakkında sevgilisi Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı iddiasıyla 13,5 yıla kadar dava açıldı. Dosyaya güvenin evinin yakınındaki güvenlik kamerasının görüntüleri de eklendi. O görüntülerde Deniz Bulutuz’un yalınayak evden çıktığı görülüyor.

Deniz Bulutsuz oyuncu sevgilisi Ozan Güven’in kendisine şiddet uyguladığı iddiasıyla savcılığa giderek suç duyurusunda bulundu. Soruşturma kapsamında evindeki Güvenlik kamera kayıtları incelenmesinin ardından evindeki güvenlik kamera kayıtlarının silindiği bilirkişi tarafından kaydedilmişti. Suç duyurusu dilekçesinde uğradığı şiddetin ardından Ozan Güven’in evinden çıplak ayakla kaçtığı güvenlik kamera kayıtları ortaya çıktı. Dediği gibi Bulutsuz Ozan Güven’in evinden yalınayak bir şekilde gece saatlerinde çıkıyordu. 38. kameranın görüş açısına girdi. Deniz Bulut kameranın görüş açısından uzaklaşırken arkasından tam da yine ifadesinde Güven’in şoförünün kameranın görüş açısına girdiği anlaşıldı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcı geçtiğimiz günlerde soruşturmasını tamamlamış doktor raporlarını göz önünde bulundurarak Ozan Güven hakkında sevgilisi Deniz Bulutsuz’a karşı hakaret Cebir ve tehdit ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma ve silahla kasten yaralama suçlarından 3 yıl 8 aydan 13,5 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlanmıştı. İstanbul 58. Asliye Ceza Mahkemesi iddianameyi kabul etti ve duruşma tarihi verdi. Oyuncu Ozan Güven 21 Ocak 2021’de sanık sıfatıyla hakim karşısına çıkacak.

Bu Haberi Paylaşın