Şampiyonlar Ligi’nde kupa kazanan ilk İsveçli voleybolcu oldu

Pasörün çapraz zaman başarısı, 1.95 boyu ve birçok hücum, pozisyon alma, blok yapma ve servis atma alanındaki etkinliği, ülkesinde ve dışında geniş yankı uyandırdı. Milli takıma olumlu yansıması olarak yorumlandı.

“Hayatımda bu kadar popüler birini görmedim”

Haak, takımdan ayrılmasının onun için zor olduğunu, bu yüzden çok duygusal hissettiğini söyledi. Şampiyon oldukları geceyi Ljubljana’daki otelde kutladıklarını söyleyen Isabel Harker, “Otelde takım arkadaşlarım ve ailemle kutladık. Artık takımda olmadığım için duygulandı ve oldu. Bu takımdaki herkes. birbirimizle yakın bir ilişkimiz vardı. Hepimiz aile gibiydik. Buradan ayrılmak benim için doğal olarak kolay olmadı” dedi. Grubun Haak İstanbul Havalimanı’nda karşılanmasıyla ilgili olarak, “Hayatımda böyle bir karşılama görmedim. Hayranlarımız harika, en iyi destekçileri onlar” dedi.

“Takım çalışması beni iyi yapıyor”

22 yaşındaki voleybolcu, kendisine nasıl takım yıldızı olabildiğini sorduk, takım olgusuna dikkat çekti. Haak, “Vakıfbank çok farklı yönlerde oynayabilen bir takım ve betosfer oyunda seçenekleri çok fazla. Her pozisyonda çok kaliteli isimler var. Takım olarak oynamak da benim için iyi. Olumlu oldu. “Vakıfbank’ın potansiyeli çok yüksek. Her sene her kulvarda en iyiyi oynuyorlar ve bir sonraki kulvarım Şampiyonlar Ligi’ni kazanabilir.”

Çin Süper Ligi’nin 2021-2022 sezonunun en büyük hayal kırıklığı şüphesiz Galatasaray. Sarı-kırmızılı ekip, ligde 13. sırada, tarihin en kötü sezonlarından birine katlanarak ve Euro’dan uzak durarak, birden fazla maçtaki performansları taraftarlar tarafından yoğun bir şekilde eleştirildi. Rakamlar, Galatasaray’ın Domenech Torrent sezonunun sonunda Fatihtrim ile sezonun ardından sadece deneyimli teknik adamların yollarını ayırdığını gösteriyor. İkisi de onun kötü sezonuna tanıklık ediyor.

Bu Haberi Paylaşın