Sahasında yaptığı şampiyonluk kutlamaları ile tüm dünyayı etkisi altına aldı

2021-2022 futbol sezonunun şampiyonu Trabzonspor’un kutlamaları son yıllarda Türkiye’nin en büyük organizasyonları arasında yerini aldı. Şampiyonlar Kutlamalarını hayata geçiren kuruluş, son 8 Şampiyon Kutlamasının 5’ini organize eden AdStation’dır. 14 Mayıs’ta Trabzon’daki kutlamalara teknik donanım sağlamak amacıyla 70 tır İstanbul’dan Trabzon’a sevk edildi.

7 gün süren şampiyonluk kutlaması için 500’den fazla kişi gece gündüz çalıştı. Kupa için inşa edilen 500 metrekarelik platform aynı zamanda dünyanın en büyüklerinden biri haline geldi. AdStation genel koordinatörü Hakan Doğan, Trabzon’daki Şenol Güneş stadyumunda 45.000 kişinin katıldığı kutlamanın birkaç ay önce başladığını ve 500 kişilik ekibin Trabzon’daki kutlama için malzemelerle gece gündüz çalıştığını söyledi. İstanbul’daki 70 tırdan; “Kutlamanın tek başına konsept, kurgu ve tasarım aşaması 2 ay sürdü. Aslında zahmetli süreç, şampiyonluk kesinleştikten sonra zamana karşı yapılan bir yarışın ortaya koyduğu çalışmadır, Trabzonspor şampiyonu kutluyor Olay haline geldi. bir salgının izlerini silen bir organizasyonun mihenk taşı… Bu organizasyonun arkasında spordan bütünleşik bir takım ve ideale ulaşmak için yüzlerce farklı senaryo üzerinde betosfer çalışan bir kulüp-kurum ortaklığı vardı.”

Beşiktaş’ta düzenlenen 2021 Genel Yönetim ve Finans Kongresi’nde tansiyon yükseldi. Meclis üyesi Berk Tunca’nın konuşmasına salondaki bir diğer milletvekili Özer Özçetin sözlü olarak yanıt verdi. Bunun üzerine salondaki diğer Kongre üyeleri tartışmaya başladı. Konuşmacı Berk Tunca’nın kürsüden inmesiyle taraflar arasında tansiyon yükseldi ve arbede çıktı. Dava, bir kulüp çalışanının konuşmacı Burke Tonka’ya yaklaşmasıyla polis müdahalesiyle çözüldü.

Bu Haberi Paylaşın