Rekor Kıran Messi

 Lionel Andrés Messi Cuccittini  24 Haziran 1987tarihinde doğmuştur Arjantin kökenli olan Milli futbolcudur. Ligue 1 takımlarından Paris Saint-Germainde takımında forma giyen dünya ünlü futbolcu İnstagramda paylaşımda ulunduğu fotoğrafla beğeni rekoru kırdı.

Lionel Messi sayısız gol ve sayısız ödülle adından sıklıkla söz ettirmektedi. Dünyanın dört bir yanından taraftarları ve takipçisi olan Messi geçen gün yaptığı instagram paylaşımıyla bir rekora daha imza atmış bulundu.  Lionel Messi, Instagram’da en çok beğenilen spor fotoğrafı ile  Cristiano Ronaldo’yu geride bıraktı.

Lionel Messi’nin kupalı paylaşımı rekor beğeni alarak tarihe geçti. Copa America’da zafer finalde Brezilyalı deviren Arjantin’in olurken Lionel Messi, milli takım ile ilk kupasını kazandı. Yıldız futbolcu uzun süre beklediği şampiyonluk sonrası büyük sevinç yaşadı.

Kupa Paylaşımı Rekor Kırdı

Lionel Messi kupa sevincini Instagram’dan kişisel hesabından paylaştı ve fotoğraf anından tüm sevenlerinin ana sayfasına düştü düşen bu fotoğrafı 20 milyon kişi beğendi.  Beğeni yağmuruna tutulan bu spor fotoğrafı beğeni rekorunu aşarak sosyal medya platformunda en çok beğenilen spor fotoğrafı oldu. Lionel Messi yine bir ilke imza attı.


Önceki rekor, 19,8 milyon beğen alan Diego Maradona’nın ölümünden sonra efsane isme saygı duruşunda bulunan Cristiano Ronaldo’ya aitti. Bu kez rekoru kıran Messi oldu.
Altı kez Ballon d’Or ödülünü kazanan Messi, Copa America’da dört gol ve beş asistten sonra turnuvanın en iyi oyuncusu seçildi.

Bu Haberi Paylaşın