Pençe-Kaplan Operasyonu’nda bir askerimiz şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kaplan Operasyonu bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada bir askerin şehit olduğunu bildirdi.

Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklama:

“Pençe-Kaplan Operasyonu bölgesinde, 8 Ağustos 2020 tarihinde teröristlerle çıkan çatışmada üç kahraman silah arkadaşımız yaralanmış, yapılan tüm müdahalelere rağmen bir silah arkadaşımız kurtarılamayarak şehit olmuştur.

Çatışmada beş bölücü terör örgütü mensubu etkisiz hale getirilmiştir.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ve asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz.”

Yozgat Ak Parti Millet Vekili Bekir Bozdağ: “Pençe Kaplan Operasyonu’nda teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan kahraman Mehmetçiğimiz Piyade Uzman Onbaşı Süleyman Ural’a Allah’tan rahmet; ailesine/milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı kahraman askerlerimize acil şifalar diliyorum.

Mekanı cennet olsun. Başımız sağ olsun.

Yozgat Valisi Ziya Polat: “Pençe-Kaplan Harekat Bölgesinde Çıkan Çatışma Sonucu Şehit Düşen Piyade Uzman Onbaşı Süleyman Ural’a Allah’tan Rahmet, Ailesine Baş Sağlığı ve Sabır Diliyorum. Milletimizin Başı Sağ Olsun.”

Ziya Polat
Yozgat Valisi

Bu Haberi Paylaşın