Otyakmaz: “Önemli bir karşılaşma olacak”

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, “Cumartesi günü Kasımpaşa ile görüştükten sonra, kim bilir Türkiye Kupası’nda Sivasspor’un en önemli maçı, finalin ilk maçında avantajlı olduğumuz Alanyaspor ile yapacağı rövanş maçı olacak. belediye başkanı ve valilik çok önemli destek aldı hocalarımızı ve taraftarlarımızı bu maç için stada davet ediyoruz Valimiz Küçük Yiğidolar projesini 4 yıldır yürütüyor bu oyunda 2019-2019’a bir yenisini daha ekledi, Ortalama 8.000’e ulaştı. Ve böylece destek buldu. Şehrimiz kalan biletlerin hepsini taraftarlarımıza hediye olarak aldı. Taraftarlarımız bunlara erişebiliyor. Sanırım doğru belediye başkanı ve vali minnettar” dedi. söz konusu.

Abola’ya göre Fenerbahçe, Benfica’nın yıldız forveti Seferovic ile ilgileniyor ve Fenerbahçe’nin yıldız forvetle ilgilendiğini ancak sadece diğer kulüplerin tecrübeye açık olduğu haberinde duyurulmuştu. Zengin oyuncunun sözleşmesi 2024’te sona eriyor. 30 yaşındaki futbolcunun değeri şu anda 10 milyon euro.

Şimdiye kadar İsviçre milli takımında forma giyen Seferovic, 82 kez forma giyen İsviçre milli takımı için 7.8 milyon euro bonservis bedeli ödedi ve 24 gol kaydetti.

Benfica, 2017’de Almanya’nın Eintracht Frankfurt’tan ücretsiz bir transferle Seferovic’e katıldı. Bu kez forma şansı bulamayan tecrübeli forvet, 14 maçta rotabet şansını yakalayıp 5 kez de fileleri kırdı. (takvim)

Beşiktaş, Toto Premier Lig’in 36. haftasında bu sabah Fenerbahçe ile oynanacak derbinin hazırlıklarına devam ediyor. Valerien İş, Tesis Koçu, BJK Nevzat Demir Eğitimin ilk 15 dakikası medyaya açık olarak yapıldı ve ortalama 1 saat sürdü.

Egzersiz; ısınma koşuları, ayakta koşular ve esnemelerle başlar. Devam eden taktik çalışmalar, tamamlanan pas ve şut talimleri.

Bu Haberi Paylaşın