Orta saha oyuncuları arasında ikinci sırada yer alıyor

21 yaşındaki oyuncu, ekstra 171 gol, 192 müdahale ve 395 başarılı savunma hamlesi ile bölgedeki savunma orta saha oyuncuları arasında üçüncü sırada yer alıyor. Benim zamanımda Kartal Kayra 11.16 xA (beklenen asist) ile defansif orta saha oyuncuları arasında ilk sırada yer alıyor. Genç oyuncu, beklenen 11.16 asist ve yedi asistle maçın lideri oldu. Ayrıca Kartal Kayra, 38 şut ve pas ile defansif orta saha oyuncuları arasında ilk sırada yer alıyor.

Sezon başında yapılan antrenman kampı çok önemli

Kartal Kayra Yılmaz, yeni sezon öncesi Siyah Beyazlılar kampında oynayacağı Ümraniyespor’daki performansıyla dikkatleri üzerine çekti. 21 yaşındaki orta saha oyuncusu, teknik direktör Valerian Ismail’in yeni sezon için hazırladığı oyun planının bir parçası olabilir. Orta sahada rol almış pek çok isimden ayrılan yol, Atiba ve Kambozdoğan’ın yeni sezonda kadroda olup olmayacağı, Kartar Keira’nın Beşiktaş’taki geleceğini de etkileyecek. Ayrıca yeni sezonda ilk 11’e giren Türk futbolcu sayısının 4’e çıkması Kartal Kayra Yılmaz için olumlu adiosbet olarak görülüyor. Yeni sezonda siyah beyazlı orta saha rotasyonunda yer alması beklenen Kartar Keira Yılmaz’da Umut milli takımının önemli isimlerine de yer veriliyor.

20 Aralık’ta Vito Pereira ile yollarını ayıran Fenerbahçe, hemen yeni teknik adam arayışına başladı. Sadece Ali Koç karşılaştığı hiçbir teknisyeni ikna edemediği için görev süresinin sonuna kadar İsmail Kartal’a katılıyorum. Son haftalarda Başkan Kochi, Jorge Jesus için girişimini hızlandırdı ve el sıkışma nihayet meyvelerini verdi. Fenerbahçe artık yeni bir teknik kadroya sahip, yeni sezona takımın başında başlayacak.

Bu Haberi Paylaşın