Oktay Kaynarca Evolution Man markasının yüzü oldu

Kozmetik sektörünün iddialı markası Evolution Man yeni ürünü için Oktay Kaynarca ile anlaştı.

 

Doğaya ve insana olan saygısıyla kozmetik sektörüne adını altın harflerle yazdıran UKKO PHARMA kozmetik yeni saç bakım serumu ve şampuanı Evolution Man için Oktay Kaynarca ile anlaştı. Peru dağlarının zirvesinde yetişen ve Fransa'da işlemden geçen Maça bitkisinin özünden elde edilen şampuan ve saç serumunda, saç dökülme ve saç çıkarıcı aktif olarak SKINHAİRGUIM BIO kullanıldı. Avrupa'nın birçok ülkesinde Maça bitkisi aynı zamanda gıda ürünlerinde enerji verici olarak kullanılıyor.

 

'Kullandığımda güzel sonuçlar aldım'

 

Markanın reklam çekiminde yönetmen koltuğuna Nihat Odabaşı oturdu. Reklam çekimi için 3 aylık titiz bir ön hazırlık döneminin ardından çekimler iki günde tamamlandı. 'Senin olan sende kalır' mottosuyla kamera karşına geçen ünlü oyuncu Oktay Kaynarca "Ben kullanmadığım ve inanmadığım bir markanın ürünün reklamını yapmadım şimdiye dek. Kullandığımda da güzel sonuçlar aldım ve kullanacakların da memnun kalacağını düşünüyorum. Evolution Man reklam çekimleri Nihat Odabaşı'nın profesyonelliği sayesinde gayet güzel geçti ve çok güzel bir film çektik. Yolculuğu güzel olsun inşallah." dedi.

 

Dermatologlar tarafından kontrolden geçirilerek özel formüllerle hazırlanan Evolution Man tüm dünyada geçerliliği olan ERI 360(eco reponsible ingredient) sertifikaya sahip. Evolution Man saç derisindeki kan dolaşımını hızlandırır, dökülmeyi önler ve yeni saç çıkmasını sağlar. Saçın ihtiyacı olan tüm besin kaynağını sunar.

 

Oktay Kaynarca'nın marka yüzü olduğu Evolution Man Türkiye ile aynı anda tüm dünyada satışa çıktı. İnternetten de sipariş verebileceğiniz Evolution Man kısa bir süre için sadece 279 TL

 

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bu Haberi Paylaşın