Okan Buruk yönetiminde yeni sezona hazırlanan

Galatasaray ikinci oldu. Başkan Metin Öztürk, iptal edilen 2022-2023 Süper Lig maçlarından memnun olduğunu söyledi.

Maçtan sonra Öztürk şunları söyledi: “Bu yıl cumhuriyetimizin 100. yılı. Hepimiz şampiyon olmak istiyoruz ve Galatasaray bir olabilir. Kaldırdığım armatürlerden çok memnunum. Umarım şans bizden yana olur ve Galatasaray şampiyon olur.”

Bildiğiniz gibi Metin Öztürk, Galatasaray’da Eşref Hamamcıoğlu ile birlikte cumhurbaşkanlığına aday olacaktı, ancak Dursun Özbek ile birleşince Özbek aday oldu. Özbek’in seçim zaferinden sonra, Metin Öztürk yönetimin ikinci başkanı olarak göreve başladı.

İspanya La Liga takımlarından Sevilla’nın spor direktörü, bir süredir eleştirilen Galatasaray’ın defans oyuncusu Marcao hakkında şaşırtıcı açıklamalarda bulundu.

AS News’e göre Monchi, takımın transfer hedefleri hakkında konuşurken Marcao ile ilgilendiklerini doğruladı. “Marcao, ilgilendiğimiz isimlerden biri olan bir defans oyuncusu. Karar vermemize exxenbet yardımcı olmak için çeşitli filtrelerden geçti ve final listesine dahil edildi. O sadece agresif görünümlü bir defans oyuncusu değil, aynı zamanda sol- ayağını iyi kullanıyor ve ayaklarını iyi kullanıyor. Hatırladığımız profile uyan garip bir fiş.” sözlerini söyledi.

Sevilla’nın şu an için başarılı olan savunma oyuncusu için transfer ayarlamaya çalıştığı haberleri gündemdeydi.

26 yaşındaki Marcao, Ocak 2019’da Chavez’den Galatasaray’a transfer oldu ve geçen sezon çıktığı 39 maçta bir gol kaydetti. Sarı Kırmızılılar’ın Brezilya ile sözleşmesi 2024’e kadar devam ediyor.

Beşiktaş, Domagoj Vida’dan ayrılmasının ardından Wolverhampton’dan Romain Saiss ile defansını güçlendirdikten sonra transfer döneminde stopere bir çağrı daha yaptı.

Football Gana haberine göre Beşiktaş, yaz transfer döneminde Ganalı defans oyuncusu Daniel Amarti’yi kadrosuna katmaya çok yakın. Siyah-beyazlı ekip, Wellinton’ın 27 yaşındaki stoperini düşünüyor.

Bu Haberi Paylaşın