Neşelen kendim diktim kendim yaptım

Biraz merak ediyorum bu işi.Daha önce Jihlas haber ajansında haberimiz oldu, kuzularla Türkiye Voleybol Şampiyonası’na gittik Kuzularımızı koyduk Sivas’a getirdiler ama bizi içeri almadılar. Bu sene köpeğimizi getirmelerine izin verdik ama sorumlu arkadaş kesinlikle imkansız olduğunu söyledi.Bakalım binebilir miyiz, giremezsek köpeğimiz arabada bekleyip sonra Sivas’a döneceğiz. ”

Dönem içinde Standard Liege’den Kasım Paşa’nın kiraladığı Jackson Mouleika, Çin Süper Ligi’nin ikinci yarısında 12 gol kaydetti ve sıcak bir transfer oldu. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın ardından genç futbolcuya bir talip daha çıktı. Bu son dakika haber bilgisi…

Kasenpaşa’dan Liege’ye dönüş

Kasım Paşa’nın sezon sonu ve kayıtları sırasında Belçika’nın Standart Liege tarafından işe alınan Jackson Mouleika, sezon sonunda takımına geri döndü. Standard Liege ile sözleşmesi 30 Haziran 2024’te sona erecek olan 22 yaşındaki forvetin şu anki değeri 3 milyon €, 800.000 €.

KASIMPAŞA tahvil hizmetlerini istiyor

Jackson Mouleika için müzakereler başladı ve Kasım Pasar Navy Whites ve Standard Liege ile kiralık iken, sözleşmesinde satın alma seçeneği yoktu. Kaynaklara göre, Fransız medyasına güvenilir bahis siteleri dayandırılan Sporx; İstanbul, Jackson Mouleka’nın ifadesini almak için Belçikalı temsilcilerle görüşmeleri hızlandırdı.

14 maçta 16 gol

Jackson Muleika, Kasım Paşa’nın sportif direktörü Serkan Rekber tarafından takıma dahil edildi ve bu kez Çin Süper Ligi’nde 14 maç oynama fırsatı buldu. 22 yaşındaki pivot, rakibinin filesini 12 kez kaldırdı. Jackson Mouleika da takım arkadaşlarına 4 gol attı.

Büyük 3’ün ardından Lyon

Jackson Mouleka, Kasım Pasha’daki performansıyla son dakikada Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi Süper Lig devlerinin harcamak istediği sorunlarla ilerledi. DRC oyuncusu için Olympic Lyon’un da devreye girdiği açıklandı.

Bu Haberi Paylaşın