Misli.com, TFF 2’nci ve 3’üncü Lig’in isim ve yayın haklarını aldı

Sponsorluk imza töreninde Misli.com’u temsilen konuşan eski TFF Başkanı ve Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye’de futbol ekonomisinin yapılanmasında Nihat Özdemir yönetimindeki Türkiye Futbol Federasyonu’nun zorlu ancak önemli bir göreve soyunduğunu belirtirken, alt liglerde bu tür düzenlemelere özellikle ihtiyaç duyulduğunu ve Türk futbolunun, doğru planlama ve tam bir konsensüsle atılacak doğru adımlar sayesinde başarı yakalayacağını söyledi.

Alt liglerin ekonomik olarak güçlendirilmesi ve marka değerinin artırılmasının ülke futboluna büyük katkılarının olacağından hareketle TFF 2’nci ve 3’üncü Ligleri destekleme kararı aldıklarını belirten Yıldırım Demirören, “Misli.com olarak odağımız Türk sporu. Futbol, basketbol ve voleybol sporlarına bugüne kadar verdiğimiz desteği devam ettirirken, ilgimizi alt liglere de yönlendirerek ülke sporuna daha fazla değer katmak, futbolumuzun marka değerini alt liglerle birlikte yükseltmek ve bu sayede futbol ekonomisini büyütmek amacıyla TFF 2’nci ve 3’üncü Lig’in isim sponsoru olma kararı aldık” dedi.

TFF 2’nci ve 3’üncü Liglere isim sponsoru olmasının yanı sıra, liglerin dijital platformlarda yayın haklarını da üstlenen Misli.com, belirlenecek maçları dijital platformlarında canlı yayınlayacak. Misli.com, fiziksel olarak yayın yapılmaya uygun maçları da gerekli altyapıyı kurarak sahip olduğu dijital platformlarda canlı olarak yayınlayacak. Futbol severler ve alt liglerdeki takımların taraftarları maçları canlı izleme keyfinin yanı sıra, Misli.com 2. Lig ve Misli.com 3. Lig kapsamında 2020-21 sezonunda mücadele edecek toplam 106 takımın maçlarına bahis oynayarak heyecanı misliyle yaşayacak.

Bu Haberi Paylaşın

One thought on “Misli.com, TFF 2’nci ve 3’üncü Lig’in isim ve yayın haklarını aldı

Comments are closed.