Medyum Behçet Rüyada Yumurta Görmek Tabirini Verdi

Bazen hayatımız ne kadar istesek de yolunda gitmez. Sanki biz istesek bile özellikle birisi çarkımıza çomak sokmuş gibi inatla her şey sarpa sarar. İşte böyle durumlarda gizli ilimler sayesinde neler olduğunu öğrenebilir ve var olan aksaklıkları gidermenin yollarını bulabiliriz. Bize rüyalarımız bile bir çok şeyden haber verirken bizler farkında olmadan tehlikeye kucak açarak derdimizi kendimiz doğurabiliriz. Bu sebeple özellikle sizler için bu konulara değindiğimiz detaylara yazının devamında ulaşabilirsiniz…

Medyum Behçet Hoca astroloji, rüya yorumu, gizli ilimler ve büyüler konusunda oldukça başarılı çalışmaları olan ve dünyanın değişik bölgelerinde bu konularda inanlara faydalı işler çıkarmış bir medyum olarak karşımıza çıkıyor. Bizler de özellikle bu konulardaki en merak edilen sorulardan bazılarını sizler adına ona sorarak cevaplar aldık. Kendisi bizleri kırmayarak bu soruları anlaşılır bir biçimde cevapladı. Bizlerde kendisinin verdiği cevapları derleyerek sizlerin bilgisine sunmaya karar verdik. Özellikle görünmeyen varlıklar olan cinler ve Hüddam konusuna değinirken rüyalar ve büyüler hakkında da engin bilgilerinden faydalandık. Gizli ilimler bildiğimiz ve araştırdığımız gibi dünyanın en eski çağlarından bu yana hayatın bir parçası. Gelişmiş antik Mısır, Sümer ve daha eski dönemlere ait buluntularda büyü ve evren hakkında su götürmez bilgiler yer almaktadır. Dilerseniz konuyu dağıtmadan merak ettiğiniz kısımlara geçerek Medyum Behçet Hoca’nın bizler için cevapladığı sorulara geçelim.

Hüddam Nedir? Nasıl Çağırılır?

Hüddam kelime manası olarak çoğulluk ifade etmektedir. Yani hizmetkarlar veya hizmet edenler, uşaklar manasında kullanılır. Kökü Hadim kelimesinden gelmektedir. Bu da hizmet eden kimse demektir. O halde gizli ilimler devreye girdiğinde Hüddam ne manaya gelir sorusu da son derece normal olarak kabul edilmelidir. Hüddam kelime manasının dışına çıkmadan yani pek uzaklaşmadan karanlık ilimlerde cinlerin birisine hizmetçilik yapması olarak anlaşılmalıdır. Yani bir kısım cinleri kendisine hizmetçi eden kimse Hüddam sahibi bu cinlerde Hüddam olurlar. Hüddam sahibi olmak hem kolay bir iş değildir hem de aklını yitirmeye yol açacak tehlikeli yollardan geçmeyi gerektirir. Özellikle uyarmak gerekir ki Hüddam sahibi olmakla cinleri olmak aynı şey değildir. Cinleri olmak o cinlerin kendi kendilerine sana doğru yada yanlış bilgi verdiğinin garantisi olmadan iletişim halinde olmak demektir. Ancak Hüddam olmak ise geçilmesi gereken çok zorlu inziva süreçleri, açlık ve ölümü tatmak gibi sınavların ardından güçlü ve kudretli cinleri emri altına almak onların sonsuz hizmetini ömrünün sonuna kadar kazanmak demektir. Bu sebeple her Hüddam sahibi olduğunu iddia eden kimse doğru söylememektedir. Cincilik ile hüddamlık birbirinden ayrılması gereken konulardandır. Hüddam sahibi olan kimse hüddamlarının efendisidir ve cinleri onun isteklerini yerine getirip gerekirse onun için diğer cinler ile savaşıp yine de isteklerini çiğnemekten kendilerini beri tutmaktadırlar.

Aşk Büyüsü Nedir? Nasıl Yapılır?

Aşk büyüsü belki de en çok tercih edilen ve bir çok insanın hayatında yaptırmak istediği büyülerin başında gelen işlemlerdendir. Ancak aşk büyüsü çok geniş bir yelpazede incelenmesi gereken bir işlem olup oldukça karmaşık bir boyutta ele alınmış işlemler silsilesinden oluşmaktadır. Aşk büyüsü çoğunlukla sevdiğimiz ancak bir türlü açılamadığımız kişilerin de bize olan duygularının çoğalması, bize aşık olması ve bizden başkasını düşünemez hale gelmesi için yapılmaktadır. Aşk büyüsü yapılan kişiler bu büyüyü yaptıran kişiye büyük bir bağlılık ve aşkla tutulurlar. Aşk büyülerinin etkileri yapıldığı yönteme göre farklılık göstermektedir. İşinin ehli bir medyumun yaptığı aşk büyüsü doğru yöntem ile ömür boyu sürebilir. Ancak bilinmesi gerekmektedir ki aşk büyüleri ya da herhangi bir büyü işinin ehli ve tecrübeli bir medyum tarafından zor da olsa bozulabilir. Elbette ki büyü bozma kısmı çok büyük tehlikeler ve sıkıntılı süreçler içerdiği için herkesin başarabileceği bir konu değildir. Medyumlar aşk büyüsü hazırlarlarken bunu aynanın her iki yüzüne göre tasarlamaktadırlar. Yani medyuma doğru bilgiler verilmeli ve b-verilen her talimat sabırla uygulanmalıdır.

Rüyada Yumurta Görmek Ne Anlama Gelir?

Rüyada yumurta görmek en kadim kaynaklarda da günümüzdeki kaynaklarda da pek iç açıcı şekilde yorumlanmamaktadır. Özellikle rüya yorumcuları her rüyanın kişiye özel bir yorumu olduğunu belirtseler de bu yumurta konusu olduğunda sonuç genel olarak kötü olmaktadır. Yani burada gelecek belaların u-ya da musibetlerin şiddeti ve zamanı değişiklik gösterecek manasına gelmektedir. Bir kimse rüyada yumurta görmek konusunda danıştığında ilk önce rüyanın genel hatları incelenmelidir. Eğer ki yumurta yatak odası yada özel çamaşırların üzerinde göründüyse iki ihtimal bulunmaktadır. Eşiniz yada sevgiliniz varsa onunla çok büyük bir kavgaya tutuşacağınız ve ilişkinizin büyük riske gireceği şeklinde yorumlanır. Elbette ki aynı zamanda birisi tarafından iftiraya uğramaya ve hayatınızın karartılmaya çalışılması şeklinde de yorumlanmaktadır. Bir diğer rüyada yumurta görmek hakkındaki yorum ise işlerinizin kontrolden çıkacağı, maddi ve manevi bunalıma gireceğiniz, size büyü yapılacağı yada yapıldığı gibi manalar da içerebilir. İşte görüldüğü üzere bu tür bir nesnenin rüyada görülmesi çok tehlikeli olabilmektedir. Rüyada yumurta görmek hakkında aklınızdaki sorulardan kurtulmak için doğru şeklide yorumlatmalı ve rüyanızı her önünüze gelenle paylaşmamalısınız. Medyum Behçet Hoca gerek rüya yorumculuğu gerekse de gizli ilimlerde üstat bir medyum olması hasebiyle her gün kendisini onlarca kişi danışmakta ve çoğuna randevu vermeye zaman bile yetişmemektedir. Kendisinin bu sebepten dolayı yanında yetiştirdiği bir çok yardımcısı insanlara hizmet vermek için gece gündüz çalışmaktadır. Sizler için sorduğumuz bu sorular ve diğer bir çok sorunuz için kendisi ile iletişime geçerek derdinize belki de orada vesile bulabilirsiniz.

Bu Haberi Paylaşın