Maske Nereden Alınır?

2020 yılının başlarında ülkemize giren korona virüsü nedeni ile pek çok kişi hayatını kaybetmiş ve birçok kişi de yoğun bakımda tedavi görmüştür. Korona virüse yakalanan hemen herkes, bu virüsün son derece zor ve can yakıcı olduğunu belirtmiştir. Bu nedenle yaşınız kaç olursa olsun mutlaka en iyi şekilde önlemlerinizi almanız gerekmektedir. Ancak bu sayede kendinizi ve hatta çevrenizdeki sevdiklerinizi virüse karşı koruyabilirsiniz. Virüsten korunma yolları ise son derece basittir. Maske kullanımına dikkat ettiğiniz sürece ve yine hijyene önem verdiğiniz sürece virüse karşı kendinizi koruma altına alabilirsiniz. Ama burada maske kullanırken sıradan ve basit maskeler yerine mutlaka cerrahi maske kullanmanız gerekmektedir. Çünkü sıradan maskelerin hiçbir koruyuculuk özellikleri olmadığı gibi virüs ve partikülleri daha fazla üzerinde barındırır. Bunun yanında ağızdan çıkan nefes nedeni ile maskelerde, nem oluşma gibi durumlar meydana gelecektir. Nem ise virüsün daha fazla çoğalmasına neden olur. Bu sebeple profesyonel özelliklerdeki maskeleri tercih etmeniz gerekir.

Neden N95 Maske Tercih Edilmeli?

N95 maskeler, diğer maskelere göre daha hijyenik ve daha güvenlidir. Filtre özelliği sayesinde dışarıdan gelebilecek her türlü toz, bakteri ve çeşitli partikülleri filtreleme özelliği ile havanın temiz bir şekilde ciğerlerinize inmesini sağlar. Kullanımı oldukça kolay ve zahmetsiz olan bu maskeler yüzde ve ağız bölgesinde tahriş ve yara gibi olumsuz durumları ortadan kaldırır. N95 maske özelliklerinden en sevileni ise terleme yapmamasıdır. Yani ferah ve hijyeniktir. Bu nedenle kapalı ortamda ve hastanelerde çalışanlar için ideal özelliklere sahiptir. N95 tipi maskelere ise sabomar.com adresinden ulaşım sağlayabilirsiniz. Sitede daha pek çok ürün yer almaktadır. Yani ihtiyacınız olan her ürüne siteden kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz. Üstelik ürünleri tek tek alabileceğiniz gibi toptan olarak da tercih edebilirsiniz. Toptan ürünlerin fiyatı da oldukça uygundur. Yani maskelerinizi kendiniz için veya satmak amacı ile uygun fiyatlara temin edebilirsiniz.

Sitede sadece cerrahi maske değil, korona testleri, çeşitli medikal terlikler, koruyucu önlük ve siperlik gibi pek çok ürüne de yer verilmiştir. Üstelik burada satılan ürünlerin markası dünyaca ünlüdür. Kaliteli olmaları sebebi ile dünya üzerinde ve ülkemizde çok sık tercih edilir ve severek kullanılır. Siz de ihtiyacınız olan tüm ürünlere bu siteden ulaşım sağlayabilirsiniz.

Sabomar Web Sitesinden Ulaşabileceğiniz Maske Çeşitleri

Burada pek çok farklı maskelere ulaşım sağlayabilirsiniz. Çocuklar için ve yetişkinler için farklı özelliklerdeki maskeler uygun fiyatlara satışa sunulur. Yine görünümüne özen gösterenler için hem sağlıklı hem de görsel olarak zengin çeşitli maskeler de mevcuttur. Baskılı, renkli ve desenli maskeler için hemen siteye giriş yaparak alış verişlerinize başlayabilirsiniz.

Cerrahi maske çeşitleri; daha çok doktorlarda görmeye alışık olduğumuz cerrahi maskeler, şimdilerde herkesin kullanması gereken maskelerden biridir. Koruyucu olması özelliği ile virüslerin ağız ve burun yolu ile vücuda girmesini engeller. Bu cerrahi maskeleri gün içinde sıkça değiştirmeniz gerekir. Çünkü belli bir vakit dolduktan sonra size virüs bulaşmasını önlemek yerine üzerinde biriktirdiği virüslerin vücudunuza girmesine neden olabilir. Bu nedenle her gün maskelerinizi değiştirmeniz gerekir. Çok yoğun ve kalabalık ortamlarda bulunan kişiler, günde bir kez değil, gün içinde sık sık bu maskeleri değiştirmesi gerekmektedir. Bu nedenle cerrahi maske alırken toptan olarak almaya özen göstermeniz tavsiye edilir. Bu hem sizin açınızdan vakit kazandıracağı gibi hem de  daha uygun fiyatlara gelmesine yardımcı olacaktır.

Full ultrasonik maskeler; full ultrasonik maskeler, güvenli ve kullanımı daha kolaydır. Dışarıdan gelen havayı süzerek, daha sağlıklı nefes almanıza yardımcı olacaktır. Hastane çalışanları için odlukça ideal bir maske çeşididir. Çünkü koruyucu olma özelliği daha fazla olduğu gibi kullanımı da oldukça konforludur. Lastikli bağcıkları sayesinde kulaklarınıza zarar vermez ve cildinizin daha rahat nefes almasını sağlar. Hal böyle olunca full ultrasonik maske tercihinde bulunmak daha doğru olacaktır. Eğer iş yeri sahibi iseniz, iş yerinize virüsün girmesini engellemeniz gerekir. Aksi halde bu sizi hem vicdanen hem de maddi anlamda büyük kayıplara uğratacaktır. İş yerinizdeki çalışanlarınız için ve iş yerinize gelecek misafirleriniz için full ultrasonik maskeleri web site üzerinden toptan satın alabilirsiniz.

Çocuk maskesi; çocukların maske kullanması aileler açısından son derece zor olabiliyor. Özellikle beyaz ve tek tip maske kullanmak çocukları rahatsız edebilir. Bu tür maskeler yerine hem koruyuculuk oranı yüksek olan hem de çocuklara eğlenceli gelen cerrahi maskeleri tercih edebilirsiniz. Bu tür maskeler, çocukların gün içinde ve okul hayatında daha fazla korunmalarına yardımcı olacaktır. Çocukların seveceği cıvıl cıvıl renklerde ve yine farklı desenlerdeki tüm maskeleri web site üzerinden hem tek paket halinde hem de toptan olarak satın alabilirsiniz. Çocuklar için üretilen maskeler de tıpkı yetişkinler için üretilen maskeler gibi https://www.sabomar.com/agiz-maskesi 3 katlı maske olarak karışımıza çıkmaktadır. Siteye giriş yaparak hemen alış verişlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Bu Haberi Paylaşın