Manchester United & Sheffield United

İngiltere Premier Ligi

31. Hafta mücadelesinde, 46 puan 14 averaj ile 5. sırada yer alan Manchester United, 44 puan 2 averaj ile 7. sırada yer alan Sheffield United ile karşı karşıya geliyor. Hakem Anthony Taylor yönetecek. Ev sahibi takımda Phil Jones, Paul Pogba, Axel Tuanzebe, misafir takımda ise John Egan cezası nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecekler.

Manchester United 8, Sheffield United 1 galibiyet elde ederken 1 maç beraberlikle sonuçlandı.Manchester United 20 gol atarken, Sheffield United 7 golle karşılık verdi. 4 maç 2,5 gol altında, 6 maç 2,5 gol üstünde tamamlandı.4 maçta karşılıklı gol olurken, 6 maçta taraflardan en fazla biri gol atma başarısı gösterdi. 7 maç 2-3 gol aralığında tamamlandı. Manchester United 2 ve Sheffield United 2 maçta ilk golü atan taraf oldular.

Ev sahibi takım geçen hafta deplasmanda oynamış olduğu Tottenham ile 1-1 berabere kaldılar. Wolverhampton ile aynı puanda olan ev sahibinin işi stratejisi gerçekten çok zor. Konuk takımın 44 puanla takibi ve Manchester United kaybeden takım olması halinde 7. sıraya düşmesi içten bile değil. Beraberliğe dahi razı değiller kazanmaktan başka çaresi yok ve tabi ki konuk ekibinde öyle. Karşılıklı gollerin beklenileceği bir maç bizleri bekliyor.

Karşılaşma bugün saat : 20:00 de başlayacak.

Bu Haberi Paylaşın