MAD Lions, VALORANT’ta yeni olmalarına rağmen hapşırılacak bir şey olmadığını da kanıtladı

League of Legends rakipleri Team Vitality’yi Icebox’ta ve Valar Morghulis’i Split’te yenerek Karmine şirketine güçlü bir ilgisi ve başarılı olma arzusu olduğunu gösterdi.

Team Duelist, seride vSlash Esports’a karşı üç galibiyetle geride kaldı. 3. Haftanın ilk gününde, gözleri dağın tepesinde olan iki önde gelen yarışmacı arasında bir çatışmaya tanık olacağız.

kimin arabası? biz! Şanssız Danimarkalı ekip, Fracture ve Icebox’ta harika performanslar sergileyerek H2O’yu yenerek birinciliği elde etti.

Geriden gelerek İngiliz devleri EXCEL’i unutulmaz bir maçta yenmeyi başaran Finest ile takım zirvede. EXCEL ve Alliance gibi devler 3. Haftada öne çıkıp bu yeni yüzleri geride bırakacak mı? Kimin öne çıkacağını kestirmek zor.

Teamfight Tactics’in Baş Yapımcısı Geoff Virtue şunları söyledi: “Teamfight Tactics’i strateji oyunlarına olan talebi artırarak türün ilerlemesinde önemli sahabet bir lider olarak görüyoruz. Oyunlarımız için büyük hedeflerimiz var. dünya çapında oyuncular ve strateji oyunu severler” dedi.

Eşsiz ve oldukça çeşitli setlerin (Dragon Country gibi) piyasaya sürülmesi, şampiyonlar, mekanikler, stratejiler, kozmetikler şeklinde çok değişti ve Teamfight Tactics’i otomatik savaş türündeki diğer oyunlardan ayırdı. Her set oyunculara farklı bir dünyayı keşfetme, yeni takımlar oluşturma ve rakiplerini yenmenin yeni yollarını bulma fırsatı verir. Riot ekibi, oyuncu geri bildirimlerinin yardımıyla her seriden öğrendiklerini, oynanabilirliği geliştirmek ve inovasyonun sınırlarını zorlamak için kullandı.

Önceki “Cihazlar ve Buluşlar” setinde popüler olan ek mekanikler de “Dragon Kingdom”da geri dönecek. Eklentiler, oyunculara oyunun önemli noktalarında ek işlevsellik sağlar.

Bu Haberi Paylaşın