Kiralık Olarak Forma Giyiyordu

Süper Lig’in bitimine iki hafta kala birçok takım gelecek sezonun hazırlıklarına başladı. Beşiktaş ve Fenerbahçe futbol takımları Norveçli golcü Alexander Sörloth için düğmeye bastı. Beşiktaş’ın bayadır gündeminde olan golcü için Fenerbahçe’de harekete geçti.

Kiralık Olarak Forma Giyiyordu

Norveçli futbolcu Alexander Sörloth Leipzig takımından Sociedad’a kiralık olarak verilmişti. İspanyol futbol takımlarından olan Sociedad forveti kendi renklerine tamamen bağlamak için harekete geçti. Ayrıca Leipzig’e teklif sunması beklenen Beşiktaş’ın da golcü için önereceği teklifin 6 milyon Euro olduğu öğrenildi. Ayrıca futbolcunun satılması durumunda da %50 oranında kar teklifini sunmaya hazırlanıyor. Beşiktaş futbol takımının bu teklif dışında başka bir teklif yapması beklenmiyor.

Forvet için Fenerbahçe’de harekete geçti. Beşiktaş’ın zaten ilgilendiği golcü için Fenerbahçe’de ikna yöntemleri arıyor. Gelecek sezon için hazırlıklarını sıkı tutan Fenerbahçe teknik direktörden sonra golcü futbolcu arayışı içinde bulunuyordu. Dünyaca ünlü bir teknik direktör ile anlaşma sağlanacağını ve bir numaralı forvet olarak takımda bulunacağını teklif olarak sunmaya hazırlanan sarı lacivertli ekip ortamı iyice kızıştırdı. noktabet

Fenerbahçe’den 8 Milyon Euro

Fenerbahçe yeni bir yapılanma için harekete geçti. Teknik direktör arayışında sona gelen Fenerbahçe futbol takımı yakın zamanda bir isimle kamuoyunun karşısına geçmeye hazırlanıyor. Teknik direktör olarak Jorge Jesus ile anlaşma sağlanması beklenen Fenerbahçe’de yeni forvet için de Norveçli Alexander Sörloth için Leipzig’e 8 milyon Euro teklif edeceği açıklandı.

 

 

Bu Haberi Paylaşın