Site icon Yozgat Haber

KEDİ MAMALARI HIZLI TESLİMATLA PET İHTİYAÇ’TA!

Evinizi paylaştığınız, zamanla, sadece hayatınızın bir parçası olmakla kalmayıp o evin bir bireyi haline gelen kedilerinizin ihtiyaçlarını en sağlıklı ve hızlı biçimde karşılamak hem sizi hem kedinizi mutlu edecektir.

Kedime Uygun Mama Bulabilir miyim?

Seçici bir damak tadına sahip kediler her mamayı sevmeyebilir. Elbette ki onlar için en iyi seçim, sevdikleri mama çeşidini almak olacaktır. Petihtiyac.com’a göz attığınızda göreceksiniz ki, yavru, yetişkin/yaşlı ya da kısırlaştırılmış kediniz için nitelikli, kategorik kedi ürünleri çeşitleriyle kedinizin damak zevkine uygun kedi maması bulmakla kalmayıp, kalitesi ve sağlıklı ürün çeşitleriyle, kedinizin sağlıklı beslenmesini de sağlamış olacaksınız.  Tahılsız, tavuklu, ördekli, somonlu, karidesli, kavunlu balkabaklı, hindili, gibi pek çok kedi maması çeşitleriyle kedinizin damak tadına uygun mamayı bulmanız kolaylaşacaktır. Yine de tercih yapmakta ve doğru olanı bulmakta zorlanırsanız, veterinerinize danışarak kediniz için en sağlıklı ve besleyici mamayı seçebilirsiniz.

Yavru kedi maması, kısırlaştırılmış kedi maması çeşitleri ve şayet evinizde yaşlı kediniz varsa, sağlık sorunlarını en alt düzeyde tutmanıza yardımcı olacak yaşlı kedi maması çeşitleriyle, kedinizin sağlıklı beslenmesini sağlamakla birlikte damak zevkine de nitelikli bir karşılık bulacaksınız. Kuru mamalarla sınırlı kalmayıp, kedinizi mutlu edecek başka bir seçenek sunmak istiyorsanız, yaş kedi maması da ihtiyaç listenize dahil olabilir.  Yaş kedi mamaları, yüzde yetmiş veya seksen oranında su içerdiği için, kedinize kuru mama dışında yan bir lezzet sunmakla kalmayıp, kedinizin günlük su ihtiyacını da karşılamış olacaksınız. Yalnız yaş mama kullanırken iki hususta çok dikkatli olmanız gerekir:  Konserve halinde ya da poşetlenmiş olarak muhafaza edilen yaş mamalar, mutlaka açıldıktan kısa süre sonra tüketilmelidir. Gün içinde iki öğün olarak ya da iki gün olmak kaydıyla vereceğiniz yaş kedi mamasını buzdolabında muhafaza etmeyi unutmamak gerekir!

Hangi Markalar Tercih Edilebilir?

Royal Canin, kedi maması, Pro Plan kedi maması gibi çoğunlukla tercihe dilen en iyi kedi mamalarının yanı sıra Purina, N&D, Pro Line, Reflex, Hill’s, gibi ünlü ve güvenilir markalar da seçenek olarak karşınıza çıkmaktadır. Yaşlı, yavru, kısırlaştırılmış ya da az hareket eden kedilerinizin, sağlıklı beslenmesine yardımcı olacak kedi maması çeşitleri, markasına göre fiyatı da değişkenlik gösterir. Çok tercih edilen ve en çok bilinen, ünlü markaların kedi maması fiyatları az tercih edilenlere oranla daha yüksek olmakla birlikte Pet İhtiyaç’tan hızlı teslimatla bu ürünleri daha avantajlı fiyatlarla satın alabilirsiniz. 

Bu Haberi Paylaşın
Exit mobile version