Site icon Yozgat Haber

Kara yollarında son durum

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre;

1-Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolunun Ulucak Kavşağı-Karasuluk Kavşağı 0-5. kilometreleri arasında bakım onarım çalışmaları nedeniyle İzmir-İstanbul istikametlerinde sırasıyla sağ ve sol şeritler trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden sağlanmaktadır.

2-Turgutlu-Salihli-Uşak yolunun 45-48. kilometreleri arasında kavşak yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

3-Taşucu-Silifke-Erdemli yolunun 30-34. kilometreleri arasında (Büyükeceli ve Yanışlı Mevkiileri arası) yol yapım çalışmaları nedeniyle 09.00-17.00 saatleri arasında ulaşım kontrollü olarak sağlanacaktır.

4-Gerede-Kızılcahamam yolunun 19. kilometresinde bulunan Aktaş-2 Köprüsündeki onarım çalışmaları nedeniyle her iki istikamet trafiğe kapatılarak ulaşım servis yolundan iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanmaktadır.

5-Manavgat-Alanya-Gazipaşa yolunun 48-49. kilometreleri arasında meydana gelen yol çökmesi nedeniyle ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.

6-Suluova-Amasya yolunun 9-10. kilometreleri arasında (Çevre Yolu Mevkii) bulunan T1-T2 Tünelleri içerisindeki elektrik-elektronik-elektromekanik ve tünel kontrol merkezi yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanmaktadır.

7-Aksaray-Ortaköy yolunun 28-31. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

8-Yusufeli-Uzundere yolunun 40-47. kilometreleri arasında şev koruma çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

9-Elazığ-Bingöl yolunun 5-9. kilometreleri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

10-Arhavi-Hopa yolunun 2. kilometresinde meydana gelen heyelan nedeniyle Arhavi-Hopa istikameti trafiğe kapanmış olup, ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

İLKHA

Bu Haberi Paylaşın
Exit mobile version