Site icon Yozgat Haber

Kara yollarında son durum

Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre;

1-TEM Otoyolunun Gümüşova Kavşağı-Kavacık Kavşağı arasında bulunan viyadüklerin genleşme derzi onarım çalışmaları nedeniyle 22.00-06.00 saatleri arasında şerit daraltması yapılmaktadır.

2-Aydın-Denizli yolunun gidiş istikametinde 25-26. kilometreleri ve geliş istikametinde ise 24-26. kilometreleri arasında Otoyol viyadük çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten sağlanmaktadır.

3-Ankara-Niğde Otoyolu, Kırşehir Bağlantı yolunun 2. kilometresinde yol yapım çalışmaları nedeniyle Kırşehir istikametinde sağ şerit trafiğe kapatılarak ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

4-Mengen-Yeniçağa yolunun 24. kilometresinde meydana gelen heyelan nedeniyle Mengen-Yeniçağa istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

5-Samsun-Ankara yolunun 21-26. kilometreleri arasında (Havza Tünelleri Mevkii) heyelan ıslah çalışmaları nedeniyle Samsun-Ankara istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanmaktadır.

6-İyidere-Rize-Ardeşen yolunun 53. kilometresinde Rize Havalimanı Kavşağı yapım çalışması nedeniyle Ardeşen-Rize istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım servis yolundan sağlanmaktadır.

7-Kütahya-Çavdarhisar-Gediz yolunun 55-66. kilometreleri arasında devam eden yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

8-Alaplı-Ereğli-Zonguldak yolunun 5-6. kilometreleri arasında meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

9-Kozan-Adana yolunun 31-36. kilometreleri arasında üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle trafik kontrollü olarak sağlanmaktadır.

10-Fethiye-Seydikemer-Kaş yolunun 20-39. kilometreleri arasında yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanmaktadır.

İLKHA

Bu Haberi Paylaşın
Exit mobile version